Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tényleg egy másik kutya lenne...

Tényleg egy másik kutya lenne a megoldás?

Figyelt kérdés
Tegnap délután a kutyusom elszökött és elütötte az autó.Sajnos meghalt.Azóta semmi másra nem tudok gondolni ,folyton Ő jár az eszembe.Imádtam már négy éve volt velünk,és most minden olyan üres nélküle.Mikor találkoztam ismerősökkel /persze hogy sírtam/erre azt mondták hogy kell nekem egy másik kutya és akkor könnyebb lesz elviselni a kicsi hiányát.De én egyenlőre még csak a gondolatától is irtózom hogy másik kutyám legyen.Nem vagyok már gyerek,sőt gyerekeim is vannak,viszont ez a kiskutya olyan volt mint a gyerekem!Ha valaki volt már hasonló helyzetben mit tett?Tanácstalan vagyok!
2009. szept. 7. 12:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
EGY NAGYON FONTOS DOLOG VAN! TAPASZTALATBÓL MONDOM! Semmi esetre se vegyetek ugyanolyan fajta kutyát, onnantól kezdve csak az "előző" kutyára fog emlékeztetni, folyton eszedbe juttatja, de nem már ugyanaz és csak össze fogo hasonlítgatni az "újat" a "régivel" sajnálom, nem találtam jobb szavakat. Nagyon együt rézek veled és sajnálom, hogy így történt. Ha úgy döntesz, veszel egy másik kutyát, ne ezt a fajtát vedd.. És pakold el a játékait, tányérját és mindent, amiről eszedbe jut, de ne dobd ki, mert ha még szeretnél nosztalgiázni, jó ha elő tudod venni a kis "holmiait", de nem jó ha szem előtt van... Jobbulást neked és szerintem várj még kicsit a dologgal, had ülepedjen le... :(
2009. szept. 8. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!