Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mikortól ivartalaníthatom?

Mikortól ivartalaníthatom?

Figyelt kérdés
Szeretném kan kutyámat ivartalanítani, és arra lennék kíváncsi, hogy mikortól lehet? Csak ivarérett korában, vagy már előtte is? Mennyibe kerül az ivartalanítás? Neten láttam árakat, ahol a tömege alapján változott az ár. Itt a jelenlegi tömege számít a kutyának, vagy a felnőtt tömege?
2010. jún. 21. 12:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a linkeket válaszokak! :)

És nem én akarom ivartalanítani. Ilyen eszembe se jutott. :D Akkor miért kérdeztem volna, hogy mennyibe kerül?!?!

2010. jún. 21. 13:40
 12/13 Winner of Royal Hill ***** válasza:
100%

Azért mert ezt írtad:

"Mikortól ivartalaníthatom?

Szeretném kan kutyámat ivartalanítani,"

Ez tök egyértelmű,szerintem.

2010. jún. 21. 14:01
 13/13 A kérdező kommentje:

Jaj, és akkor a többi ember, vajon hogyhogy megértette, hogy nem én akarom ivartalanítani, hanem az orvos. Meg még egyszer felteszem a kérdést, akkor minek kérdeztem volna, hogy mennyibe kerül, és azt hogy néztem oldalakat, ahol a tömege alapján változott az ár?

De mindegy, ezen kár lovagolni. :)

2010. jún. 21. 14:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!