Mit tegyek ha a kiskutyám földet úr?
Valami olyasmi lenne a lényeg, hogy a kutya ás és közben az orrába megy a föld, ettől fulladozik, ezért anyukádnak locsolnia kell az orrát? Bocsi, de tényleg elég kusza módon fejezed ki magad.
Tapasztalatból mondom, hogy a kutyák akkor ásnak, ha levezetni való energiájuk van. Ezen nem kell felkapni a vizet.
Több fárasztást igényel, fizikálisan és szellemileg is.
(Akkor én mit mondjak, hogy ha napi 3 órát sétálok a kutyámmal, emellett minimum 30 perc agyi fárasztás van és legalább 30 perc edzés [agility] , heti 3x kutyasuli, plusz egyszer edzővel agility. Egy aktív sportkutyáról van szó amúgy. És gimnazista diák vagyok, van a kutyám mellett életem, de ő is az életem része, én választottam, így is tervezem a napjaimat. Mielőtt megköveztek, ilyen melegben csak reggel 9 előtt és este 18 óra után kezdek el aktívan dolgozni vele.)
De, teljesen normális. Ezeket az embereket hívják kutyásnak, és azt gondolom, még te is elismered, hogy jobbak, mint akik kicseszik a kertbe.
Amúgy csak én nem értem a pontozásokat? A 10-es nullán van, a 12-es meg szintén. What?
Kedves 44%
Nem, nem nyugdíjas vagyok, viszont az tény, hogy a kutyázás szempontjából előnyös a rugalmas munkaidőm. Reggel sétálunk másfél órát, délután munka után fél-háromnegyed órát, este ismét másfél órát, hétvégente valamivel többet. A reggeli és esti séta a családdal/barátokkal együtt történik, szóval nekem is kikapcsolódás + szociális esemény meg a kutyáknak is.
ui: a 25% csak úgy jön ki, ha 8 órás alvásidővel számoltál, amennyit egy egészséges felnőtt nem igényel, majd te is megtudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!