Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
szerintem ezek a dizájn kutyák ugyanolyanok mint a keverékek rájuk gugliztam és annyi ehhez hasonló keverék van menhelyen
az a bajuk az embereknek h a menhelyeseké nem kell fizetni?és nem lehet felvágni a barátok előtt h ezt a kutyát XXX dollálért vettem vagy miért ilyen buták az emberek?Mit gondoltok erről?Mi a véleményed?
2010. jún. 21. 12:24
11/11 anonim 

válasza:

Már Magyarországon is van ez az őrület, valamelyik nap fennvoltam egy mocskos szaporító oldalán, akik maltipoo-kat csinálnak (tervezett alom, meg minden sz*r fenn van), felhívtam, mennyibe kerülnek... Bazzeg, 50000Ft egy kölyök...
Az egyik eléggé nívós amerikai cocker tenyésztő is keveri az amcsijait uszkárokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!