Mit gondoltok erről?
szerintem ezek a dizájn kutyák ugyanolyanok mint a keverékek rájuk gugliztam és annyi ehhez hasonló keverék van menhelyen
az a bajuk az embereknek h a menhelyeseké nem kell fizetni?és nem lehet felvágni a barátok előtt h ezt a kutyát XXX dollálért vettem vagy miért ilyen buták az emberek?Mit gondoltok erről?Mi a véleményed?

Az a véleményem,hogy így "lagalább" még több szaporitó adhatja el a KEVERÉK kutyáját azzal a hévvel,hogy "ez most dizájn kutya,msot jött be a divatba ennyit megér".
Persze,ez borzasztó.
Inkább nevezzék ki a menhelyi kutyákat: dizájn kutyáknak,ne szaporitsanak már még többet.
Miért kell kisérletezni?
Így is annyi gyönyörű fajta él árván és még a keverékeket nemis mondtam.

Elsőnek igaza van!Inkább árvaházakban kéne körülnézni,szegény kutyák!
Na,de szerintem az ilyen szobakutyák sem élvezik,hogy egy szőke Barbie tíz centis műkörmökkel cipellőt húz a lábukra,meg pólót stb......
szánalmasak ezek a cipők , sapkák stb...
még télen a kiskutyáknak el nézem a kabátot de nem a csicsásat hanem ami az egészsége miatt van! de a cipő felesleges mert van víz és törölköző a lakásban!

Igen ám, de sok hibridet céllal használnak, és csakis az első generációs kutyák (vagyis két fajtatisztának a keresztezése, de azok utódainak a F2-es alma már nem) hordozzák a kívánt tulajdonságokat. Ilyenek a labrador-golden vakvezetők, a lurcherek (mind szánhúzásban, mind vadászatban). Kvázi olyanok mint az öszvér azzal a különbséggel h ők ugyan tudnak tovább szaporodni de a tulajdonságok közel sem olyanok mint az F1-es almoknál.
Más kérdés, h egy mopsz-beagle keresztezésnek használhatóság szempontjából semmi haszna, valamint az is igaz h ezek az almok annyira heterogének, h a későbbi tulajdonságok igencsak zsákbamacskák.

Hű, de okos válasz volt a cipős!
Az nem jutott eszetekbe, hogy a cipő a városi sós latyak ellen van?Húsig ki tudja marni a kutyalábat!
Az ujjak közé jégdarabok fagynak a szőrre, mire egy téli napon a 2 órás sétából hazaérsz véres a lábujjak között.
Tisztaságmániások asszociálnak a kutyacipőről mancsnyomokra a lakásban.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!