Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Akik egyedül élnek, dolgoznak,...

Akik egyedül élnek, dolgoznak, és lakásban tartanak kutyát. Ti nem féltek? Hogy oldjátok meg a problémákat?

Figyelt kérdés
Például hogyan véditek ki, hogy soha ne kelljen túlóráznotok? Persze vannak munkahelyek ahol nem kell soha, de olyan esetre gondolok, hogy egy nap muszáj előbb elmenned pár órával orvoshoz, és ezt a pár órát majd be kell dolgoznod. De hogyan ha futnod kell haza, mert a kutya már így is 8,5-9 órája egyedül van? Vagy hazafelé lerobban az autó és emiatt késtek? Mivan ha baleset történik veletek? Mit csináltok ha lázas betegen fekszetek otthon napokig, de a kutyát akkor is le kell vinni? Most persze olyan embereket kérdezek akiknek nincsen külső segítségük, sem rokon aki átjön, sem barát, sem jószándékú szomszédok. Simán csak reménykedtek hogy ilyesmik nem fordulhatnak elő? Vagy akár pénzért felbéreltek egy kutyasétáltatót akinek kulcsot adtok, napközben leviszi gyors sétára, és váratlan helyzetben is lehet rá számítani? De hogy bíztok meg egy idegen emberben a lakás szempontjából?
2018. aug. 22. 11:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jézusom 10-es. Ilyen körülmények között enyhén szólva önzőség volt kutyát vállalni. Szegény :( Neked úgy látszik nem volt annyi eszed mint sok válaszolónak, akik nem vállaltak így be kutyát.
2018. aug. 24. 06:50
 12/12 anonim ***** válasza:

Kérlek ne ítélj ha nem ismered a teljes történetet. Altatás elől mentettem meg, mert a tulajdonosai lemondtak róla, mondván "selejt" kutya nekik nem kell. Én pedig befogadtam mert élni akart, ráadásul engem már ismert régebbről, úgyhogy nem volt kérdés hogy kap tőlem még egy esélyt. Ha ezért szerinted önző vagyok, hát legyen. De azt össze sem tudom számolni, hogy az utóbbi években mennyi mindenről mondtam le és kellett nélkülöznöm, hogy ennek a kutyának mindene meglegyen és ne szenvedjen hiányt semmiben sem. Pénz, idő, energia, minden rámegy, de legalább boldog. Az mellékes, hogy emiatt nekem nehéz.

Hülye nem vagyok én sem, nyilván sosem vállaltam volna kutyát csak úgy egy ilyen időszakban, de jött ez a szomorú helyzet és én nem hezitáltam. Csak az ő érdekeit tartottam és tartom szem előtt most is. De már megszoktam, hogy hülyének néznek ezen döntésem miatt mások, mondván ez "csak egy kutya". Bár önzőnek még ne, nevezett eddig senki emiatt, ez most valami új...

2018. aug. 25. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!