Sokszor kell vinni kutyakozmetikába?
Figyelt kérdés
Sziasztok:)azt szeretném megtudni , hogy az amerikai cocker spánielt szükséges-e mindig vinni a kozmetikushoz?vagy legalábbis milyen időközönként?honnan tudom meg , hogy már le kell vágatni a szőréből?vagy nem is kell elvinni a kutyakozmetikába? :)2010. jún. 21. 09:48
1/6 anonim 

válasza:

Ha úgylátod hogy sokat nött a szőre vagy nagyok hegyesek a körmei érdemes elvinni.attol függ milyen a szőre vannak gyorsanövő szörüek őket 2-3 honaponként de van amelyiket félévente elég elvinni
2/6 anonim 

válasza:

2-3 havonta,pláne azért mert a spaniknak a fülük külön gondozást igényel, a legjobb ha a kozmetikus megfelelő időközönként kezeli.
3/6 A kérdező kommentje:
és kb. mennyibe kerül ez a kozmetika ilyenekre amiket írtatok?
2010. jún. 21. 10:14
4/6 anonim 

válasza:

Én úgy tudom,hogy olyan 3500 ft-tól kezdődik.
5/6 anonim 

válasza:

Az amerikai cocker szőre szakszerű gondozást igényel. Amiket látsz képeken kennelek honlapjaink (Magyarország legjobb kennelje: www.fourseasons.uw.hu ), nagyon sok munka eredményei.
Az amcsit trimmeltetni kell, naponta fésülni. Kizárólag lakásban tartható, az udvaron meg is halna. Ha van idegzeted pepecselni a szőrével napi fél órát, csak akkor vegyél ilyet.
A trimmelés drágább (4000-10000Ft, attól függ, kihez viszed), ha tar kopaszra ledúratod, az a kozmetikusnak kevesebb meló, 3000-5000Ft. De akkor meg semmi értelme hússzú szőrű kutyát venni, különben is nincs gusztustalanabb kinézetű kutya egy kopasz spánielnél.
6/6 anonim 

válasza:

2-3 havonta szükséges elvinni kozmetikába, elsőnek 5-6 hónapos korába. Addig meg szoktatni kell a fürdéshez, fésüléshez, szárításhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!