Szerintetek jó lenne a leendő kutyámnak az Italy név?
Figyelt kérdés
Még nem tudom, hogy kis vagy nagytestű kutya lesz, de valószínűleg kicsi és ekkor esetleg ennek a becézett formáját választom: ha fiú: Thali, ha lány Tallie. Szóval szeretném megkérdezni, hogy jó lenne-e?2010. jún. 21. 08:56
11/20 anonim válasza:
Szerintem szép és különleges név, főleg a becézett alakjai tetszenek.
12/20 A kérdező kommentje:
Köszi :D Nagyon örülök, hogy mások is azt mondjá, hogy tetszik nekik :)
2010. jún. 21. 10:04
13/20 anonim válasza:
az enyém Bella, nem lehet jól kiabálni de nem is kell nem kell h ordítsak h meghallja
14/20 A kérdező kommentje:
Ez igaz egy jól nevelt kutyával nem kell kiabálni:D
2010. jún. 21. 11:34
15/20 anonim válasza:
Jó ötlet, de csak akkor, ha bezselézed a szőrét, és megtantod a nagydarab szőke nők utén fütyülni.
17/20 anonim válasza:
A lényeg h neked tetsszen :o)
Az meg h 3 szótagú nem jelent semmit. Az én kutyámat Ananásznak hívják - és nem becézzük sehogy... Tudja mi a neve, hallgat rá, soha nem volt vele gond.
Az meg olyan kommersz ha egy hosszú fülű kutyát fülinek, egy feketét Blackynek, egy nagy szőröset Macinak, egy foltosat Foltinak stb hívnak.
Szerintem az Italy tök jó név :o)) Hajrá!
18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:D
2010. jún. 24. 10:00
19/20 anonim válasza:
Nem kell két szótagosnak lennie, hogy a kutya megjegyezze. Csak akkor inkább ne becézd, mert a kutya a szórendet tanulja meg. I-A-I. Pl.
off:nekem a Hetalia jutott eszemembe
20/20 A kérdező kommentje:
Azt én is láttam :D Nem pont emiatt nevezem el így. De Chibitalia aranyos:D:D
2010. jún. 25. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!