Kis lakásban terápiás célra milyen kutyát érdemes tartani?
nagyon régóta szeretnék háziállatot, leginkább kutyust, hamarosan elköltözöm egy nagyon kis lakásba és itt szeretnék tartani egyet
lelkileg nem vagyok rendben, depressziós vagyok, ezen kívül más mentális gondom is van
azért akarok tartani, mert szívből szeretnék egy kis élőlényről gondoskodni, és a kutya ráadásul természetéből adódóan hálás
jó lenne a lakás miatt, hogy ne legyen nagy mozgásigénye és a szőre se nagyon hulljon, illetve tanulok, ezért nem igazán van rendszer az otthon töltött időmben
esetleg milyen fajta kutyák vannak ilyen feltételekkel, akik megérzik, ha baj van és bújnak vagy valami?
illetve ha inkább nem kéne kitennem ilyennek egy kutyát, milyen másik állatot javasolnátok, ami megnyugtatna? (tudom cicát, de mivel nekik elég határozott személyiségük van, ha nem ilyen bújós, barátságos, akkor nem tudom, hogy eléri e nálam a kívánt hatást)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!