Kutyások! Ti mit szóltok, ha valaki megszól, hogy kutyaszőrős a ruhátok?
Látszik kedves első, hogy neked sem benti kutyád van.
Akármennyire vigyázol, mivel a kutya bent él a házban, velünk, így a bútorokon, földön és ruhákon is elkerülhetetlen egy kis szőr.
Nyilván nem tiszta szőr a ruha amiben kimozdulunk, de egy-egy kósza szőrszál rajtamaradhat.
Én nem foglalkoznék vele. Azt jelenti, hogy az az ember meglepően bunkó, neveletlen és semmiképp sem méltó a társaságomra.
Max valami frappánsat visszaszólnék, hogy "Nekem legalább nem a szívem szőrös" vagy "Engem legalább van aki szeret így is" esetleg "Fogadok, hogy a kutyám tisztább, mint néhány ember aki a buszon közlekedik" vagy valami, ami a helyzethez passzol. Lényeg, hogy vitatkozni nem szabad leállni velük, mert az IQ-juk meglehetősen alacsony lehet.
4
Hát, kedves négyes, semmi frappáns nincs az általad annak gondoltakban, unintelligencia annál több ...
Nem, nincs benti kutyám, mert a tisztaság fontos a számomra, és látom, hogy az állatszőrös ruházat nem tiszta ruházat. Ezen az sem változtat, ha olyan környezetben élsz, ahol mások még koszosabbak.
A kuytyaszőrre pedig nem kell "méltónak" lenni. A tisztaságra igényesnek viszont igen.
Kérdező: vannak ezek a tapadós hengerek, sokat segítenek a ruhád tisztán tartásában ez esetben.
Egyes voltam.
Ahaaa, szóval kedves hetes. Szerinted akinek benti kutyája van az csak koszos ember lehet egy koszos házban?
Igazán okos vagy, mesélj még :D .
Remélem érezhető a szarkazmus ;) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!