Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hajnalban ugató kutya?

Hajnalban ugató kutya?

Figyelt kérdés
Szomszed neni kutyája hajnal 5 óta ugat. A neni nem szól ra, hanem “beszélgetnek “ jaj de izgatott vagy, mi a bajod? Hétvégén ugyanez a szitu. A házba 3 hete költöztünk nem szeretnék rögtön konfliktusba kerülni. Az utca ráadásul tele van apró kutyákkal. Beszéljek vele? Nem sok értelmét látom ..,
2018. aug. 14. 08:29
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

A feljelentésen és ideges üvöltözésen kívül nem sokat tehetsz. Nekem is volt ilyen problémám, hogy a szomszéd kutyája kertidísz volt és szerencsétlen majd' megőrült. Persze mi is, mikor este 10-11-től hajnalig feszt ugatott. Végül valaki az utcából megunta és kimérgezt szegényt. Sajnáltam mert az idiót gazdáját kellett volna...

Na mindegy, szóval egy próbát megér hogy értelmes kommunikációt próbálj folytatni vele.

2018. aug. 14. 08:37
 2/8 anonim ***** válasza:
14%
Minek beszélni vele? Úgyse tud a kutyájával mit csinálni. Szánjatok rá valamennyi pénzt ultrahangos kutyaugatás-gátlóra, hátha segít.
2018. aug. 14. 08:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásokat! Szerintem sincs sok értelme beszélni vele, emberként kommunikál a kutyával, ez egy embertípus. És a többi lakók egy része. A neni szembe szomszed ezt elfelejtettem írni de nagyon keskeny az utca, egymás szájában vagyunk. Úgy is használhatom az uh ugatas gatlot?
2018. aug. 14. 08:51
 4/8 anonim ***** válasza:
80%

Megpróbálni miért nem lehet mégis, hogy szólsz?

Ha szarik bele, akkor veszel valami UH-s ugatásgátlót.

2018. aug. 14. 10:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Ha hajnalban újra kiengedik, elkapom a mammert!
2018. aug. 14. 12:20
 6/8 anonim ***** válasza:
57%
Mammer :"D
2018. aug. 14. 12:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Beszélhetsz vele, de a leírás alapján a néni az a típusú gazda, akinek teljes szemléletváltásra lenne szüksége, hogy megértse miért nem kellene babaként kezelnie a kutyáját.
2018. aug. 14. 13:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Ezt nem hinnétek el. Emberként folytat párbeszédeket vele .
2018. aug. 14. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!