Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mitől lehet a kutyámnál ez a...

Mitől lehet a kutyámnál ez a betegség? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Sziasztok! Még mielőtt bárki mondaná az okos tanácsot, hogy doki, már 2nél is voltam! kb 1 hete kezdődött, hogy mindent hihányt a kutyám, pont nyaralás alatt. elvittem ott dokihoz, szerinte mandulagyulladás volt és ezzel is kezelte. Csakhogy aztán mikor haza jöttünk Pestre, ugyanúgy folytatódott, max 1 napig volt jól. Itt is elvittem, bélgyulladással kezelték. 3 napig nem is hányt, és ma újra kezdte. Az orvos mondta, hogy táp helyet csrike, sárgarépa, rizs kombót kapjon, és így is van, ezt aodm neki. De ezt is kihányja.

Ráadásul egy kortyot se iszik kb. Próbálom belé diktálni a vizet, de nem akar inni.

Valakinek van ilyesmi tapasztalata? Köszönöm szépen ha megosztjátok a tapasztalaitokat, vagy bármi jó ötletet!

2018. aug. 9. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
oké, hogy voltál már vele dokinál, de vidd vissza. mondd el, hogy ezek történtek. ne várj vele, ilyen melegben kiszárad szegény.
2018. aug. 9. 13:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Így van, ha nem iszik, infúzióra kell kötni.
2018. aug. 9. 14:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Kaki milyen?
2018. aug. 9. 22:05
 4/4 anonim válasza:

Igaz, nekem cicával volt ez a baj, de ő is kihanyt mindent, eleinte csak ha nagyobb adagokat evett, utána gyakorlatilag már minden kijött belőle, plusz kaki eleinte kevés volt, utána meg semmi. Nála a hasnyálmirigye-gyomra-a gyomorból kivezető belszakasza körül volt egy daganat, ami nagyon gyorsan nőtt, és elzárta a gyomortartalom útját. Sajnos olyan helyen volt, amit nem lehetett műteni, utolsó próbálkozásként doki mégis megpróbálta, de sajnos annyira agresszív volt a daganat, hogy műtét után csak hagytuk, hogy felébredjen, elbúcsúztunk tőle, és elaltattuk :(

Az első hányástól számítva 3 hét alatt elment...

Nem mondom, hogy ez a baja, de én a helyedben kiharcolnék egy ultrahangos vizsgálatot, sose lehet tudni alapon, nekünk pl először vérvétel volt, de az rendben volt, nem mutatott eltérést, az ultrahangon viszont látszott valami, de már akkor mondta a doki, hogy elég rossz helyen van, nem emlékszem pontosan, milyen kezelést+hányáscsillapító injekciót kapott, ami három napig hat, utána kellett volna visszavinni, hogy lássuk, hogy tünetet sikerül-e kezelni, ezzel tudunk-e neki időt nyerni, de következő nap már megint hányt, szóval megint ultrahang következett, ahol látszott, hogy nőtt a daganat...

Ne hagyd annyiban, főleg melegben ne, nehogy a kiszáradás még nagyobb gondot okozzon.

2018. aug. 10. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!