Mit csináljak 6 és fél kiló prémium táppal, ha a kutyám nem eszi meg azt az ízt?
Kidobni nem szeretném, mert 10ezer forint volt a 7 kilós zsák. Vehettem volna kisebbet tudom, utólag belátom.
Esetleg menhelyen elfogadnak bontott tápot?
Szoktam menhelyeket utalással, vagy személyesen étellel támogatni, de ebben a hónapban sajnos nem tehetem meg, hogy támogassam őket :( Odamenni 1 bontott nagy zacskóval nem tudom lenne e képem.
Ismerettségi körömben senki nem etet ezzel a fajta táppal.
Jó szerintem elég!
Az íze más csak. Ugyanaz a márka, ugyanúgy jó mindkettő.
Ha nem kéri, akkor nem kéri ennyi!
Abban segítsetek légyszíves, hogy Budapesten melyik menhely látna szívesen egy bontott zacskós prémium tápot.
"Ha keveset eszik, mert nem szereti az nem fog változni"
Szerintem Te eddig csak fényképen láttál kutyát. :)
Ajánlom, hogy beszélgess el állatorvossal vagy legalábbis egy hozzáértővel, mielőtt kutyát tartanál. Ez nem piszkálódás, csupán egy tanács a kutya érdekében.
Elégsűrün látogatok állatorvost, mivel sajnos problémás labrador keverékem van.
Diedetikus ismerősöm is van, igaz Ő BARF szerint etet, de ebben a dologban a doki és az említett hölgy is biztosan az én pártomat fogná...
De nem akarom szét offolni a kérdést.
Kérdező, szerintem hívjfel pár menhelyet, nem hiszem hogy probléma lenne, hogy bontott, csak arra figyelj hogy viszonylag légmentes legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!