Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak 6 és fél kiló...

Mit csináljak 6 és fél kiló prémium táppal, ha a kutyám nem eszi meg azt az ízt?

Figyelt kérdés

Kidobni nem szeretném, mert 10ezer forint volt a 7 kilós zsák. Vehettem volna kisebbet tudom, utólag belátom.

Esetleg menhelyen elfogadnak bontott tápot?

Szoktam menhelyeket utalással, vagy személyesen étellel támogatni, de ebben a hónapban sajnos nem tehetem meg, hogy támogassam őket :( Odamenni 1 bontott nagy zacskóval nem tudom lenne e képem.

Ismerettségi körömben senki nem etet ezzel a fajta táppal.

2018. aug. 8. 12:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Jó szerintem elég!

Az íze más csak. Ugyanaz a márka, ugyanúgy jó mindkettő.

Ha nem kéri, akkor nem kéri ennyi!

Abban segítsetek légyszíves, hogy Budapesten melyik menhely látna szívesen egy bontott zacskós prémium tápot.

2018. aug. 8. 15:06
 12/13 anonim ***** válasza:
31%

"Ha keveset eszik, mert nem szereti az nem fog változni"

Szerintem Te eddig csak fényképen láttál kutyát. :)

Ajánlom, hogy beszélgess el állatorvossal vagy legalábbis egy hozzáértővel, mielőtt kutyát tartanál. Ez nem piszkálódás, csupán egy tanács a kutya érdekében.

2018. aug. 8. 17:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Elégsűrün látogatok állatorvost, mivel sajnos problémás labrador keverékem van.

Diedetikus ismerősöm is van, igaz Ő BARF szerint etet, de ebben a dologban a doki és az említett hölgy is biztosan az én pártomat fogná...

De nem akarom szét offolni a kérdést.

Kérdező, szerintem hívjfel pár menhelyet, nem hiszem hogy probléma lenne, hogy bontott, csak arra figyelj hogy viszonylag légmentes legyen...

2018. aug. 8. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!