Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért következett be ez a...

Miért következett be ez a "tragédia"?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

tegnap volt a báttyám ballagási bulija.

ettünk,ittunk..

este lett és a szomszéd kutyája(shar pei keverék.csak nagyobb a fajtatisztánál)kijött..eddig nembántotta a kutyánkat(tacskó és foxi keverék)

bejött a szomszéd kutyája az udvarba,mondom a szomszédnak hogy ittvan a kutyája,fogja meg...

azt válaszolta rá hogy ugyis elmegy,ha megakakrja fogni..

úgyis volt elment..

10perc mulva megint bejött az udvarunkba(ez idő alatt kint volt az utcán)és a kutyámmal már majdnem összezörrentek..

jolvan..megint elment mert a gazdája megakarta fogni..

megint 10perc mulva,bejöött az udvarunkba,és nekirontott a kutyánknak...

majdnem szét tépte,a nyakát megfogta és ugy futott vele.

a kutya gazdája ütötte felmosófával a kutyáját de semmi..

azt hittük megölni a mi kutyánkat a shar pei..

de utána elengedte..és elfutott..

dőlt a vér a kutyánkból,és láttuk hogy a füle tövéből kiharapott a kutya egy darabot.

hát meg az orra is vérzett meg a lába...

Jah és azt elfelejtettem hozzátenni hogy a kapu nyitva volt,azért jött be...

DE GONDOLOM NEM A MI HIBÁNK volt ez az egész!!

Ti mit gondoltok??

Aki csak elolvasta annak is nagyon köszönöm!!

2010. jún. 20. 11:54
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

obhh akkor az is az én hibám hogy nemtudja a gazdája megnevelni és be volt rugva..

Mert ha megvvan normálisan nevelve akkor nem megy el..

Jah és ugye olyan kutya kell a gazdinak akin "tud uralkodni"

tehát kordában tud tartani nem??!!

2010. jún. 20. 12:26
 12/38 anonim ***** válasza:
igen, mindkettőtök hibája, de így utólag biztos bezártátok volna, de ő biztos nem fogta volna meg. és ez nem a kutya hibája hanem a gazdájáé, mert nem igaz hogy nem tudja bezárni a saját kapuját, vagy ha ilyen a kutya akkor megkötni vagy a hátsókertbe tartani vagy mittudomén. simán följelenthetitek amúgy
2010. jún. 20. 13:58
 13/38 anonim ***** válasza:
Jelentd fel! Nemazert, de ha mondjuk a gyerekedet kapta volna el, akkor is igy mutyulnal?
2010. jún. 20. 14:20
 14/38 anonim ***** válasza:
szerintem elsősorban a te hibád, már bocs. ha bezárjátok a kaput nem történik meg. most mondhatod azt, hogy nem igaz, mert neki nem kellett volna engednie bejönni, de a te telkedet te véded..
2010. jún. 20. 14:38
 15/38 A kérdező kommentje:

tudom hogy a mi hibánk is..

de ha nemnézük a kaput akkor az övé,mert a mi kutyánk védte a területét..

köszi hogy válaszoltatok.

2010. jún. 20. 14:45
 16/38 anonim ***** válasza:

14:38: Es ha olyan, hogy attudja ugrani a keritest, akkor miert nem csinalt magasabbat, ha az utcan setaltatva megy neki, akkor meg minek megy ki az utcara?

Faj gondolkodni?

2010. jún. 20. 14:45
 17/38 A kérdező kommentje:

mindig kiszökik az a kutya..

mér egy 14éves gyereket is majdnem megölt(semmi feljelentés)

meg egy 10évesetis(akkorsem semmi jogi ügy)

azért már kicsit kezdenek elfajulni a dolgok..

2010. jún. 20. 14:49
 18/38 anonim ***** válasza:

14:45

értelemszerűen azért csinálok kerítést, hogy jelezzem, ez az én területem. kicsit lesarkítva ha magabiztos vagy: alacsony, ha nem, magas.

számomra teljesen egyértelműnek tűnik, hogy ha egy komondor van a szomszédban, akkor nem fogok egy másfél méteres vadászkerítést felállítani.

érdekes, hogy nekem teszel szemrehányást, hogy nem gondolkodok, mert megemlíted az utcát. mint írtam, a te telkedet te véded, Józsi telkét Józsi védi. az utca nem a tied, nem is Józsié, így azt teljesen másképp kell kezelni. ott természetesen az a gazda a hibás, akinek a kutyája támadt, hisz ő nem volt képes megnevelni az ebét.

2010. jún. 20. 14:50
 19/38 anonim ***** válasza:

Egyebbkent, hol vannak most azok a "meggyozodeses kutyasok" akik szerint, ha a macska bemaszik a kertjukbe, akkor lelohetik, felgyujthatjak, megmergezhetik, es rauszithatjak a kutyajukat? Miert nem hallom a nagy kertvedok hangjat hogy "agyon kellett volna utni fejszevel!" "ha bejon a kertembe, meg is mergezhetem!" "Leszarom hogy a szomszede', ne menjen be az _eeen_ kertembe!" ?

Nemertem en ezt, biztos en vagyok a hulye... De szoval, a macska ne menjen at, mert az amugy is, ha egy idegen kutya bemegy es komoly kart okoz, akkor az a valasz: miert nem zartad be az ajtot...

2010. jún. 20. 14:52
 20/38 anonim ***** válasza:
kérdező ha már több hasonló ügye volt a kutyának, és a gazdája se tudja kontrollálni, akkor mi a kérdés? én a gazdájához mennék először, és megmondanám, hogy ha nem változtat a nevelésén, akkor ő dönt: elaltatja a kutyát, vagy feljelentem
2010. jún. 20. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!