Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tényleg ennyire jó a kutyasuli?

Tényleg ennyire jó a kutyasuli?

Figyelt kérdés

Milyen élményetek volt kutyasulival kapcsolatban? Tényleg hasznos, vagy csak pénzkidobás?

Bármilyen élményt várok, jót rosszat egyaránt.

2010. jún. 20. 10:40
 1/7 anonim válasza:
100%
Nem nem nem pénzkidobás:) kicsit is szereted a jószágot akkor a lehető legjobb, legnyugtatóbb foglalkozás. Nálunk ugyvolt h voltak csoportok min1ik azt csinálta csak más edzővel.. kérdéseidre válaszolnak, segitenek a kutya és te igazi partnerek lesztek:)
2010. jún. 20. 10:53
 2/7 A kérdező kommentje:

És még 1 kérdés: hány évesek voltatok ti, és mennyi a kutya?

Azaz hány éves kortól lehet vinni a kutyát? 18-nak kell lenni?

2010. jún. 20. 11:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Én azt mondom nagyon meg kell nézni hova mentek suliba! Nekünk sikerült kifogni egy nem túl jó sulit, így visszagondolva nem is tudom hogy nem vettem észre hamarabb :( Szöges nyakörv stb... Én 16 voltam a kutya 1 éves. Azóta otthon elkezdtünk klikkerezni és minden sokkal jobban megy! Pl eddig fekve nem maradt helyben a kutya, mert ugye bele kellett nyomni a földbe, de klikkerrel akár órákon keresztül is ott maradna :) Szeretnék a népszigeti kutyasuliba járni vele, de nagyon drága nekünk :(
2010. jún. 20. 11:50
 4/7 anonim ***** válasza:
megéri. minél fiatalabb a kutya annál jobb. én 16évesen vittem először a 4hónapos kutyámat. mondjuk már akkor is kicsit késő volt. olyan 3 hónaposan kell elvinni először. a szöges akkor megy a kutyára, ha nem tudod fegyelmezni anélkül.
2010. jún. 20. 14:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 24 évesen vittem suliba a két és fél éves kutyámat, és nagyon jól éreztük magunkat mindketten, ősszel folytatjuk. A kutyasuliban nem a kutya tanul, hanem a gazdi. A kutya tud ülni, és tud feküdni. A gazdi meg megtanulja, hogy hogyan tudja ezeket bármikor elvárni tőle. Aki szereti a kutyákat, annak eleve nagyon jó időtöltés nézni, ahogy a kutyák játszanak, és tanulnak, és közben bármit megkérdezhet amivel kapcsolatban kétségei vannak a nevelésben.
2010. jún. 20. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak ajánlani tudom a kutyaiskolát! Igazából nem a kutyát, hanem a gazdit tanítják, hogy mit és hogy kell csinálni, hogy a kutyád kövessen :)

Nagyon meg kell nézni, hogy melyik iskolába viszed. Általában mindegyiknél van nyílt nap, amikor elmehetsz, megnézheted, egy előadás keretében tájékoztatást kapsz a képzés formájáról.

Csak jutalom alapú oktatási rendszerben működő iskolába vidd. Ahol klikkert használnak, az csak plusz pontot érdemel. Mi klikkeres suliba jártunk, járunk a mai napig ahol a 'tükör módszert' alkalmazzák. Iszonyatosan hatásos és nagyon jó móka. Nemcsak a kutya, hanem én is élvezem az órákat:)

Nekem itt van tapasztalatom: www.kutyasuli.hu

33 éves vagyok és 7 hónapos korától kutyaoviba, 8 hónapos korától kutyaiskolába járunk. Most másfél éves és ég és föld a kutyus és én is.

Ha nem vagy még 18, nem tudom mi a rendszer, meg kell kérdezni az adott iskolában.

Csak ajánlani tudom az iskolát, nem fogsz benne csalódni!!

Sok sikert!

2010. jún. 20. 22:08
 7/7 anonim válasza:
én 15 voltam mikor vittem kutya 3-4 hónapos:D:D jó hamar elkezdeni míg fogékonyak:D
2010. júl. 9. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!