Tényleg ennyire jó a kutyasuli?
Milyen élményetek volt kutyasulival kapcsolatban? Tényleg hasznos, vagy csak pénzkidobás?
Bármilyen élményt várok, jót rosszat egyaránt.
És még 1 kérdés: hány évesek voltatok ti, és mennyi a kutya?
Azaz hány éves kortól lehet vinni a kutyát? 18-nak kell lenni?

Csak ajánlani tudom a kutyaiskolát! Igazából nem a kutyát, hanem a gazdit tanítják, hogy mit és hogy kell csinálni, hogy a kutyád kövessen :)
Nagyon meg kell nézni, hogy melyik iskolába viszed. Általában mindegyiknél van nyílt nap, amikor elmehetsz, megnézheted, egy előadás keretében tájékoztatást kapsz a képzés formájáról.
Csak jutalom alapú oktatási rendszerben működő iskolába vidd. Ahol klikkert használnak, az csak plusz pontot érdemel. Mi klikkeres suliba jártunk, járunk a mai napig ahol a 'tükör módszert' alkalmazzák. Iszonyatosan hatásos és nagyon jó móka. Nemcsak a kutya, hanem én is élvezem az órákat:)
Nekem itt van tapasztalatom: www.kutyasuli.hu
33 éves vagyok és 7 hónapos korától kutyaoviba, 8 hónapos korától kutyaiskolába járunk. Most másfél éves és ég és föld a kutyus és én is.
Ha nem vagy még 18, nem tudom mi a rendszer, meg kell kérdezni az adott iskolában.
Csak ajánlani tudom az iskolát, nem fogsz benne csalódni!!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!