Hogy lehet egy kutyát rászoktatni arra, hogy pórázon ne rohanjon?
Ha elkezd húzni,azonnalmegrántod a pórázt és megállsz. Ha nem javul, akkor megrántod és azonnalelindulsz vele az ellenkező irányba. Akkor megtanulja, hogy csak akkor jut előre, ha rendesen megy.
Ha még kölyök,akkor hamar megtanulja, ha már felnőtt, akkor eltarthat egy ideig.
szöges nyakörv,!
nekem bevált,,,1 honapig azzal mentünk végig az utcán,utána nem huzott
most lehet lepontozni,,de akikkel eddig beszéltem,(nem ezen az oldalon) +még kutyasuliban is javasolták!!
sztem ha nagyon nem haladsz hogy megállsz vele,meg hasonlok,akkor probáld ki!!!
a kutyának semmi baja nem lesz töle,,hiába mondja a sok hülye,hogy ez állatkinzás,meg hasonlok,
ez az én tapasztalatom,hogy azzal nem fog huzni
szerintem nem kell szöges nyakörv. egyelőre csak csináld azt, hogy viszed az utcán, ha elkezd rohanni kicsit bőre ereszted a pórázt (hogy ne feszüljön), utána durr visszarántod izomból. belehalni nem fog, a cél, hogy megérezze. (ha ezt kínzásnak véled, akkor ne is gondolj arra, hogy le fog szokni valaha is.) ha megint megy, csináld megint: ereszted egy kicsit, hogy ne feszüljön, durr visszarántod. egy idő után megérti, hogy nem mehet amerre akar.
ha ez nem vezet megoldásra, akkor mehet a szöges. azt nem kell ennyire megrántani, mert annak az a lényege, hogy a nyakába beleáll a nyakörv egy része, így ha egy kicsit is megrántod elég durván megérzi.
jaa,,jol mondja az elözö,,
én azert folyamodtam szöges nyakörvhöz,mert nálam a sima folyto semmit nem használt,, csak szenvedés volt
probáltam klikkerezni,meg hogy smikor huzott visszarántottam,meg azt is hogy mondtam neki hogy "LÁBHOZ" vezényszot,és másfelé mentem,de semmi,
ez tartott majdhogy nem 1,5-2 honapig,,azt utána fogtam a szöges nyakörvet
viszont azzal télleg nem kell rántani semmit,mert szépen megy melletted,,
én ajánlottam a szöges nyakörvet,,
majd irj hogy sikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!