Családi ház választás kutya szempontjainak alapján melyik a jobb?
Családi házból szintén családi házba szeretnénk költözni. Párom kinézett egy nagyon szépet, nagyon jó áron. Egy kifogásom van: emeletes. Ezt a kinti benti kutyusunk miatt inkább mellőzném legszívesebben. Ami pozitívum, hogy pár perc sétára van egy kis tó, ahova kijárhatnánk nyáron fürödni, sétálni.
Én meg egy nagyobb alapterületű, nagyobb kertes házat prfelálnám, ami nem emeletes. Férjemnek az is tetszik, de örökösen érvel az emeletes ház mellett.
Kérdésem az lenne, hogy mivel abban a házban fent van a hálószoba (és a kutyusnak megszokta, hogy egy szobában alszunk) így mennyire lenne rossz a kutyának lépcsőzni napi szinten?
Nem jó, de azért ez nem annyi lépcső mint mondjuk ha 3. emeletre mennél fel vele napi 3x. Sajnos nálunk ez a helyzet, amíg bírtam kézben vittem fel le, de már lassan 30 kiló, így nem megoldható. Ízületvédőt kap, és nem tervezünk örökre itt lakni.
Ha nagyon félted átszoktathatod a lenti alvásra.
Szerintem ez nem feltétlen kizáró ok, ha nem találtok egy emeletes házat ami tetszene akkor én megvenném a helyetekben.
Lent legyen neki kialakítca a része.
Van egy helyileg és lakhatásilag hasznos ház. Melynek a vonzott tulajdonságai pozitivak mind kikapcsolódás mint idötöltést nézve.
A kutyus lenti tlrben is jol tudja érezni magát még a kerttel is ha van tuti van.
Fent meg a ti privét szférátok.
Sok ismerös igy oldotta meg. Ha a kutyus fel akar menni a lépcsön ugyus fel fog. De mindenképo lesz neki is területe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!