Francia buldog vagy Schnauzer?
Figyelt kérdés
Szeretnék kutyát panelba de nem tudom melyik fajtát válasszam illetve hogy a schnauzerből a mini vagy a standerd méretet legyen. Szerintetek melyik a jobb választás? Ill. milyen mas fajtát ajánlotok aktiv életmódhoz panelba? (Border Collira gondoltam)2018. márc. 26. 19:28
1/8 anonim válasza:
"Aktív életmódhoz panelba"
Óriási!!!!
2/8 anonim válasza:
Mit jelent az aktív életmód? :D
3/8 anonim válasza:
Panelba csakis farkaskutya vagy bernáthegyi való.
4/8 anonim válasza:
Ha aktív életmód, akkor nem bulldog.
Ha panel, akkor nem pásztorkutya.
Marad a snaci, abból pedig a törpe a legideálisabb panelba.
Mini nem létezik.
5/8 anonim válasza:
Buldogot ne!
Collie-t panelba ne!
A schnauzer jó lehet, de (nem létező) "minit" ne!
6/8 anonim válasza:
Ugyan miért ne élhetne valaki aktív életet panelben? :D Máshogy sportol vagy kirándul az, aki kertes házba ér utána haza, vagy mi? Egyébként a francia buldog sem egy lusta kutya, de a betegségei miatt én sosem vennék ilyen fajtát. Akkor már inkább a schnauzer, vagy egy mozgékony de ragaszkodó menhelyi keverék :)
8/8 anonim válasza:
Utolsó, ne írd már oda mindehova, hogy menhely.... MINDEN kérdéshez odaírod... Van aki tényleg fajtatiszta kutyát szeretne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!