Befogadott kutya a foglalkozás ellenére is lopkod?
Van egy 2 éves befogadott kutyám, pár hónapja van velem. Kutyasulizunk, naponta 3,5-4 órát foglalkozom vele, pórazas séta, futi, játék, és a nap folyamán folyamatosan egy-egy 5 perces etapban a szellemi farasztás is megy. (Hiszen együtt élünk.)
Azt verttem észre, hogy mindegy, hogy nappal hol voltunk, mit csináltunk, suliztunk, kirándultunk, rokonnál voltunk ott másik kutyával kertben jatszottunk, esti hosszú séta (1,5-2óra) volt, lopkod, és reggelente cca. a fél ruhatárunkat a kutya alól kell kiszedni.
Eddig csak akkor csinalta, mikor nem vagyunk otthon, mostmár éjjel is.
Az összes falkavezérségi gyakorlatot megcsináltunk, sikeresen amit xsak én, meg a kiképzőm ismerünk.
Ruhaszárítón. Szekrény nyitott aljában hagyott zsáknyi ruha( nem, nem tudom máshová rakni). Papucsok, mivel nem fér be cipősszekrény. (Bérelt lakás).
Ha pedig mindent elrakok, olyan dolgoknak esik neki, amiket már nem tudok hova: könyvek, modem, de ki tudja lopni a lezárt kenyértartóból is a kenyeret
Agár keverék egyébként. Vagy magyar-angol, vagy magyar-whippet, vagy angol-whippet mix. Ezt elfelejtettem.
Mentett, az a kennel "mentette", akitol kolyjot szeretem volna. Ex-rapsic kutya, semmit nem tudni róla
Nagyon nehéz rajtakapni, pedig figyelem, hogy idoben elkapjam. Ejszaka nagyon nehez,mikor aludnek, akkor mar csak arra riadok fel, hogy osszevissza maszkal, de addigra mar leramolt ezt-azt.
Pedig igyekszem.
Koszi a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!