Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnét vehetnék megbízhatóan...

Honnét vehetnék megbízhatóan fekete labrador retrivert?

Figyelt kérdés
Jó lenne, ha tudna valaki segíteni, akinek ebben van tapasztalata! Jófogás és ehhez hasonló oldalak szóba sem jöhetnek, mert egyik sem 100%-ban megbízható. Legjobb lenne tenyésztőtől, én azt nem találtam a neten. Örülnék, ha azon kívül, hogy fekete, kék lenne a szeme. Tudom, ez ritka, de ha valaki tud segíteni, akkor írjon! :)

2018. aug. 2. 15:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%

Pedig pont ilyen paraméterekkel szoktak kölyköket hirdetni a Jófogáson. Sőt, a kék szemű általában drágább, merthogy "ritka". :D Ja, mert alig van köze a fajtához...a hozzáértők meg fogják a fejüket.

Nagyot fog nézni a tenyésztő, akinél ilyen feltétellel kopogtatsz majd. Nagy szerencse és nem tudom milyen bolygóállás szükséges ahhoz is, hogy pont egy jellemben hozzád passzoló, más vevő által még nem foglalózott, fekete kölyköt találj.

Kicsit értékeld és gondold át ezt a kutya-dolgot. Autót sem kizárólag színre meg márkára választunk, mert ezeken kívül is sok buktató akadhat. Talán érthető a kettő közti párhuzam a tárgyiasítás ellenére...

Szerencsére sok kennel között válogathatsz, érdeklődj valamelyiküknél, hátha tudnak valami biztatót mondani.

2018. aug. 2. 18:55
 12/17 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérek, akkor pontosítok: nem tudtam, hogy a kék szem ennyire ritka, de ezért ne akasszatok fel! Akkor sima fekete szőrű labrador hol vehetnék?
2018. aug. 2. 19:23
 13/17 A kérdező kommentje:
És elnézést kérek, csak az indulat hevében írtam amit írtam! #1 válaszoló nem akartam balhét :)
2018. aug. 2. 19:33
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem ide tartozik, de megkérdezem: ti milyen kutyaeledelt ajánlanám ok? Sajnos még nem volt kutyám, segítenétek?
2018. aug. 2. 19:46
 15/17 A kérdező kommentje:
*ajánlanátok
2018. aug. 2. 19:47
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán az hogy ritka a fekete labi kék szemmel, inkább nincs ilyen fajtatiszta kutya.

Ilyesmivel pedig a tenyésztőket kérdezheted, ugyanazzal kell először etetned amivel ott etették, de jó márka középkategórián a Josera, Brit care, Brit premium, Happy dog, felső kategóriában pedig Orijen, Acana, Taste of the Wild, Wilderness stb.

2018. aug. 2. 20:26
 17/17 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2018. aug. 2. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!