A bükk kapu rend őre kennel vagy az azeri harcos kennel?
Köszönöm a gyors választ:)
De nem tudok dönteni, hogy felnőtt ként milyen lesz nem tudom melyik kennelnek vannak a szebb kutyák.
Vagy inkább a boszporuszi naptűz kennelt?
Most néztem a kutyákat és gyönyörű szépek
Szerintetek melyik legyen? A boszporusziban nem túl drága egy kölyök? És a tenyésztő mennyire kedves?
Szerintem nincs olyan ember, aki ránézésre megmondja neked, hogy melyik kennelből találsz az életviteledhez passzoló kiskutyát... Hívd fel mindegyik kennelt, érdeklődd meg, hogy mikor lesznek kölykök, mennyi az ára a kölyköknek és nézd meg őket személyesen is. Nem fogják leszedni a fejed csak azért mert érdeklődsz a kennel felől. Ha pedig kiválasztottad a számodra szimpatikusabb kennelt, már könnyebb dolgod lesz.
Valamint nem ismerjük a kutyák viselkedését, úgy mint ahogy te sem. Helyetted senki nem fogja felhívni a kenneleket.
"De nem tudok dönteni, hogy felnőtt ként milyen lesz nem tudom melyik kennelnek vannak a szebb kutyák."
Attól függ hogyan neveled és hogyan ápolod. Ha elhanyagolod, akkor lehet belőle egy ápolatlan, agresszív kutya, de ha törődsz vele, akkor lehet akár szófogadó, díjnyertes kutya is. A tenyésztők általában a nevelés mellett szoktak adni a kinézetre is, szóval szerintem bármelyik kennel jó lehet. Ha ápolatlan, neveletlen almot látsz, akkor onnan menj el inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!