Mennyibe kerül egy kölyök a Gold-Sierra francia bulldog kennelből?
Figyelt kérdés
2018. júl. 30. 00:13
1/5 anonim válasza:
Sosem értettem miért egyszerűbb kiírni ide és vagy válaszolnak, vagy nem, mint megkérdezni tőle
2/5 A kérdező kommentje:
Mert e-mailre sajnos nem kaptam választ.
2018. júl. 30. 22:18
3/5 anonim válasza:
Melyik számra vagy kíváncsi? Amit a tenyésztőnek fizetsz, vagy amit az orvosnak a hosszú évek alatt a betegségeire amik kijönnek?
4/5 A kérdező kommentje:
Azért vásárol az ember tenyésztőtől, hogy ne legyen beteg a kutyus. Úgy hallottam ez a kennel megbízható ezért vagyok kíváncsi az árakra. Megtehetném, hogy 50ezerét veszek kutyát, akire aztán 6 törzskönyves egészséges kölyök árát költöm.
Több tenyésztőnek is írtam, de sajnos senki sem válaszolt, így gondoltam hátha van itt valaki aki tisztában van az ottani árakkal.
2018. aug. 1. 16:39
5/5 anonim válasza:
Francia bulldognál ez mindig kérdéses, meg van nyomorítva a feje szerencsétlennek levegőt se kap rendesen, nem tud normálisan táplálkozni, ismerek olyat, ami nagyon pedigrés és mégis rengeteg pénzt elvitt a betegeskedése szóval sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!