Amikor eldobom kutyám játékát és el akarom venni tőle, hogy megint eldobhassam neki, morog rám. Mit csináljak, hogy ne tegye?
Elsőnek: komolyan gondolod, hogy morgás miatt el kelljen altatni?! Tényleg?! Ez valamilyen betegség egyes kommentelőknél...
Kérdező: szerintem arról van szó, hogy nem tudja egyértelműen beazonosítani a kutya, hogy mikor játék, és mikor harc az, ami köztetek folyik. Nekem volt még rég egy ilyen kutyám, úgy szoktattuk le róla, hogy kijelöltünk egy kézjelet a játék kezdetére (meg hangjelzést, vagy vezényszót), és a következő jelzésig játék volt. Azon kívül meg nem nyúltunk hozzá a labdájához.
Mi tapsoltunk. Ha taps elhangzott, akkor jött játszani, ha megint tapsoltam, akkor vége volt. Közte csak barátságos meccs volt.
Hány éves a blöki? mert ezt mi pár hónapos-egy éves kora körül csináltuk.
Simogasd meg mielőtt megpróbálod tőle elvenni. Esetleg vidd kutyasuliba ha van rá lehetőséged. Most csak ennyi jutott eszembe.
Amúgy volt egyszer a tvbe, hogy azért altattak el egy kutyát mert MORGOTT A SAJÁT KAJÁJÁÉRT. Hát jó hogy...ennyi erővel majdnem minden kutyát el lehetne altatni. Ez akkora hülyeség :S
Csak egy tipp volt az altatás.. Én mindenesetre sajnálnám az injekcióra a pénzt, szívem meg nem lenne sajátkezüleg kinyírni. de aztán titudjátok...
Én azért maradom a macskámnál...
Azok legalább nem utálják a gazdáikat, és nem fenyegetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!