Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kb.1,5 hete rendeltem egy...

Kb.1,5 hete rendeltem egy autós hámot a kutyámnak, de nem jött meg. Így hogy utaztassam? Holnap indulnánk a Balatonra.

Figyelt kérdés
2018. júl. 30. 08:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%
Fekezel egyet hirtelen, mondjuk. Ne a nyakát rantsa meg
2018. júl. 30. 09:40
 12/15 anonim ***** válasza:
30%

Igen pórázzal .

Nem úgy kell kikötni ,hogy szegény kutya mozdulni se tudjon. Nyilván úgy hogy fel tudjon állni , tudjon ülni , lefeküdni és kényelmesen mozogni , nem rántja meg hidd el . Fékezel és? Miért rántaná meg? Ha a kutya nyugodtan van ,akkor ugyan úgy fog maradni ha fékezel is.

Én a hámot azért nem szeretem , mert ha azzal kötöm ki akkor teljesen belegabalyodik a kutyám.

Én nem akarok rosszat egy kutyának sem, mivel mindet imádom . Én csak az én tapasztalatomat mondtam el .

2018. júl. 30. 09:50
 13/15 anonim ***** válasza:
72%
Hivatalosan büntetnek érte, a gyakorlatban viszont senkit nem érdekel a dolog. Hacsak nem úgy utaztatod, hogy a kutya a sebességváltó felett lófrál vagy körbe van véve nehéz, csúszkáló cuccokkal.
2018. júl. 30. 11:35
 14/15 anonim ***** válasza:
56%

Valószínűleg le leszek pontozva, de vagy az anyósülésen utazó lábához tegyétek vagy -ha nagytestű- akkor a csomagtartóba (már ha nem sedan a kocsi). Utóbbi esetén valaki üljön a hátsó ülésre.

Nagyon óvatosan és lassan kanyarodjatok, és közben a rá figyelő személy támassza meg a kanyarban. Fékezést szintén óvatosan, hosszú távon, a hirtelenkedést mellőzve végezze el a sofőr.

Pórázzal is simán ki lehetne kötni a biztonsági övhöz, nem professzionális, de a célnak megfelel -rögzítetted.

Hány órás út?

Akár megállhattok út közben is hámot venni, addig meg kibírja valamilyen alternatív utaztatási móddal. A büntetés nem jellemző...itthon nagyon sok minden csak elviekben kötelező, viszont nem tartatják be a szabályokat.

2018. júl. 30. 22:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Már hogy maradna a kutya nyugton, ha fékezel? Eg az, hogy megijed, kettő azért őrájuk is érvényes a lendületmegmaradás.

Egyrészt összetöri magát a kutya, másrészt az első két ülésben ülőknek is tud a szabálytalanul, vagy rögzítetlen kutya sérülést okozni.

Bizonyára el nem tudaz képzelni, egy olyan helyzetet, amikor mész 60-80-nal, és fékezni kell egyet. Nagyot. Mert ha nem, akkor beleszállsz az előtted menőbe, oszlopba stb. Na ilyenkor van esély arra, hogy a nyakánál kikötött kutya megfulladhat, de minimum sérülést okoz neki.

Lehetsz te akármekkora Schumacher, baleset mindenkit érhet.

2018. aug. 2. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!