Hová rakod a jószágot a kocsiban, ha sima autós hámmal utazik? Anyósülés? Hátsó ülés? Melyik oldal?
Figyelt kérdés
30 kilós a kutya. Egy Suzukiról van szó, szóval elég pici járgány. Fix rácsot csak horror összegért lehetne betenni (a többi sztem semmit nem ér, próbáltam), ráadásul úgy kellene bepajszerolni, olyan kicsi a csomagtartó. Nagyon ritkán használom ezt a kocsit erre a célra.2016. máj. 4. 12:03
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Van vmi oka, hogy ott utazik, vagy csak oda ültetted és azt szokta meg?
2016. máj. 4. 12:28
3/12 klopusz válasza:
Két ülés között azért praktikus, mert erős fékezésnél nem repül a blöki a nyakadba :)
A Skodámban én az anyósülés előtt szállítottam a kutyámat (német juhász).
4/12 A kérdező kommentje:
Nem marad meg a padlón, mert neki nézelődni kell.
Tudom, nem tudom megnevelni a kutyám, minek az nekem, keressek neki jobb gazdit...
2016. máj. 4. 12:36
5/12 anonim válasza:
1. vagyok: azért tesszük hátul az anyósülés mögé, hogy ne zavarja a vezetőt azzal hogy a vállába mászik meg nyalogat :D a túloldalról nem éri el.
6/12 anonim válasza:
Még mindig az 1. vagyok :D az enyém sem tud leülni egy percet se, nézelődik, azért is vettem neki a hámot hogy fékezésnél ne essen mindig le a lábrészhez.
7/12 anonim válasza:
lehet kapni hámhoz rögzíthető biztonságiöv adaptert (nem a kis olcsó vackokra gondolok) azzal bekötöd vmelyik üllésre és akkor tud nézelődni is és fixen is van
8/12 A kérdező kommentje:
2016. máj. 4. 12:56
9/12 anonim válasza:
Nekünk ilyenünk van. [link] Az anyósülés mögé van bekötve.
10/12 anonim válasza:
nekem ilyen van, erről a honlapról rendeltem+ van hozzá k9-es hámunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!