Végeztem a sulival, most több időm lesz a kutyusomra is mert szeretem nagyon de eddig kicsit elhanyagoltam még ez helyretehető? (lenn tovább)
Figyelt kérdés
Nem én etettem sajnos és nem igazán volt időm rá, inkább apáé volt akutya, most hogy lesz időm szeretném, hogy engem tekinntsen gazdájának(amugy 3éves a kutyus) ha most elkezdek rendszeresen foglalkozni vele még tisztelhet engem falkavezérként?2010. jún. 19. 16:20
2/6 anonim válasza:
A megfelelő módszerrel elérheted nála, hogy vezérként nézzen rád.
3/6 anonim válasza:
Szerintem is. Velem is ez a helyzet. Hajrá! :)
4/6 anonim válasza:
Te leszel a falka vezér, oké és szeptembertől megint apukád?
5/6 A kérdező kommentje:
nem mert vége asulinak
és nem megyek tovább
kaptam munkát de az kevesebb időt vesz el
mivl délután hazaérek és ennyi, nem kell még tanulni délután is mint mikor sulis voltam
2010. jún. 19. 16:39
6/6 anonim válasza:
Ok, akkor olvass utána, hogy milyen praktikákkal érheted el, hogy te lehess a falkavezér. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!