Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Agresszív lett a kutya ivartal...

Agresszív lett a kutya ivartalanítás után? Miért?

Figyelt kérdés

4 hónapja lett ivartalanítva azóta támad,morog, harap. Előtte (4,5eves) soha még csak nem is morgott.

Mitől lehet ez? Mit tehetünk?

2018. júl. 27. 22:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%
Ha normális a tekintély és a bizalom, akkor sincs agresszió, ha fájdalma van, amíg az eszénél van! Szép is lenne, ha nem tudnám kezelni a kutyám sérüléseit, betegségeit, mert meg akarna harapni!
2018. júl. 28. 15:12
 12/13 anonim ***** válasza:
75%

Nem lehet,hogy kicsit túl lett nyunyázva amiért műtötték és jajj szegény?

Ilyenkor szokott az lenni,hogy jajj figyeljük,lessük a kutya minden mozdulatát,tömjük juti falattal stb. Aztán szépen a kutya meg átveszi a vezető szerepet.

Nálunk is hasonló történt.

Odáig fajult,hogy egy bepörgött állapotában egy vendég kutyának neki akart menni, megfogtam a grabancát,de szerintem azt hitte a másik kutya fogja meg és engem harapott meg.Beküldtem a helyére.3 óráig nem engedtem onnan ki. Egy hétig nagyon rideg voltam vele. Semmi érintés,semmi kontakt. Erősítettem a szabályokon. Elmorogtam a táljától mikor evett. Én megyek ki-be az ajtón előbb.

Egy hét vas szigor,mindenre figyeltem. Utána ismét jött hozzánk vendég kutya beküldtem a nappaliba. Még erélyesen sem kellett szólni,bement és magától ott feküdt a kanapén. Míg a kutyát csináltam nem jött ki,ha a kutya bement a nappaliba arra sem ugrott le vagy ment volna neki.

Azóta is szigorúbban veszem,látszott ez kellett neki,nehogy már egy 4,5 kg-os kutya hordja a nadrágot.

Nálunk ez történt.

Tiétek komolyabbnak tűnik,lehet inkább kutyakiképzővel konzultálnék.

2018. júl. 28. 16:40
 13/13 A kérdező kommentje:
Kutyasuliba járunk egy hónapja, eredmény még nincs.
2018. júl. 29. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!