Tényleg önző kegyetlenség amit a kutyámmal tettem?
Csütörtökön ivartalanították az első szuka kutyámat,(eddig csak kanok voltak de ők már alapból ivartalanítva kerültek hozzánk)
A rendelőben mikor kihozta az orvos a kutyámat kézben a műtét után, egy idősebb hölgy rámförmedt mikor megtudta, hogy ivartalaníttatva lett.
Szerinte ez egy önző kegyetlenség és lustaság "védjegye" ahogy ő mondta, szerinte csak azért ivartalaníttatják az emberek a kutyáikat, mert lusták tüzeléskor takarítani utánuk..
Hiába mondtam, hogy ezt ők nem azért csináják mert jól esik nekik csak ösztonböl pároznak. + gondoljon magára mikor neki megjött se volt épp kellemes érzés.+ ha bepározza egy kan a futtatóban, vagy bárhol hova teszek 4 vagy több kiskutyát? Itt meg a fejemhez vágta, hogy akkor nem kell kutyát tartani. Régen se volt ivartalanítás mégis megoldható volt, hogy elzárják a szukát a kanoktól.
Nektek erről mi a véleményetek? Először butaságnak tartottam amit mondott, de ahogy telnek a napok nem megy ki a fejemből, főleg amilyen őszintén és haraggal mondta.
Beszólogatósoknak mindig ezt mondom:
VÁLASZOLNI CSAK KÉRDÉSRE TUDOK!!! HA VAN KÉRDÉSE, TEGYE FEL.
Ezzel ki lehet zökkenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!