Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan vegyem rá apát, hogy...

Hogyan vegyem rá apát, hogy lehessen kutyám?

Figyelt kérdés

Nem vagyok erőszakos és hisztis, csak magányos. Ezért szeretnék kutyát, mert a családpm vagy alig foglalkozik velem, vagy semmit. Nem beszélgetnek velem, ha kirándulunk nekem nincs beleszólásom, mondjuk meg sem hallanák..tudnék vele foglalkozni, már voltunk ideiglenes befogadók, és mindíg felkelltem 5kor hogy levigyem, este ha felkelltett a kutya ugatással levittem azonnal, késő este már a második ugatásra pattantam. Hely van, anyagiakban is jól állunk. Csak egy gond van, apa.. utálja az állatokat, 6 éve van egy macskám, 6 éve rábolíntott hogy lehet de állandóan kizavarja a lakásból, mikor a macsek bújna hozzá lábbal ellöki, sunyiba papuccsal kergeti de utána tagadja. Múltkor mutattam neki egy menhelyi kutyust mondom milyen édes, azt mondta jajj nagyon, fejbd kéne lőni. Ez annyira elszomorít, mert mikor itt volt az a kutyus, állandóan simogatta, hozta neki a prémium tápot, játszott vele stb. Mikor megkérdeztem hogy ha látja hogy tudok bánni egy kutyával (meg azért nem vagyok 13 éves), akkor miért nem lehet? Erre ordibálva mondja hogy mert nem lehet értsem meg. Anyu engedné. A macskámnak is én veszek mindent, kaja, játékok volt hogy orvosi költségbe is beleadtam mikor műteni kellett. A macskát is viszem magammal majd pár év múlva ha költözök.

16/l

2018. júl. 27. 00:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sehogy, ha jót akarsz a kutyának.

Majd ha elköltözöl.

Alapvető, hogy állatot, de pláne kutyát olyan családba szabad csak vinni, ahol mindenki szeretné de minimum nem ellenzi.

2018. júl. 27. 20:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Addig is, járj menhelyre önkéntes sétáltatónak.
2018. júl. 27. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!