KI hogyan tudta feldolgozni azt hogy elpusztult / el kellett altatni a kutyáját?
Nehezen tudtam feldolgozni, mikor a kutyám meghalt :S
De túl fogod élni. Próbálj valahogy kikapcsolódni, viszont ha sírnod kell ne tartsd vissza. Azért sajnálom szegényt :S :(
nekem igaz a madaram halt meg, de tudom milyen szar érzés
hazajöttem a suliból, nézem a 4-ből csak 3 van, megkérdeztem hova lett és anyuék mondták h meghalt (agyvérzés)
egész nap csak sírtam a szobámban, pedig nem vagyok egy érzelgős fajta
de volt kutyánk is(dobermann) , őt pedig megmérgezték, de még kicsi voltam akkor (1-2 éves)
Kedves Kérdező!
Őszintén nagyon sajnálom a kutyusodat!!!
Bár most mindenhol Őt látod, keresed, hallod, mégis próbálj megnyugodni. Jobb így Neki..
Nekem a Cicámat kellett elaltatni. 15évig élt velem, együtt nőttünk fel. De nagyon beteg lett és én magam vittem elaltatni. Arra gondoltam, hogy ha tényleg szeretem, azt kell tennem, ami a legjobb Neki, csak ne szenvedjen! Nem volt más kiút, a betegsége végzetes volt, és gyötrelmes.
Jól tettétek, hogy a kutyust megszabadítottátok a szenvedésétől! Gondold el, hogy milyen fájdalmai lehettek szegénynek!
Az emléke örökké megmarad, mindig a szívedben él.
Én 6éve veszítettem el, de még mindig sokat gondolok rá. Nem akartam utána másik cicát, mert haragudtam, de később mégis belopózott a szívembe egy. Mostmár Őt is nagyon szeretem.
Köszönöm hogy írtatok / írtok !!!
Jól esik látni hogy ennyien segítenek egy idegennek :D
12:24 --> Teljesen igazad van !!! Még előtte egy nappal is volt róla szó hogy lehet el kell altatni de én nem elleneztem . Lehet hogy durvának tűnik de szegény már nagyon rosszul nézett ki hisz ennyi idő alatt lefogyott 35 kg-ról 28 kg-ra. Szépen eltemettük és én majd szeretnék hozzá kijárni de nem azért hogy sírjak hanem azért hogy lássam hogy még mindig jó helyen van :D
Még 1x köszönöm mindenkinem és még mindig várom a további válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!