Ugye a kutyakat nem szabad gyakran furdetni. Ez beleszamit? (Kerdes lent)
Ugye nem szabad oket sokszor furdetni, en egy evben 1-2-szer furdetem kutyasamponnal.
De az nem art neki, ha pl minden nap uszik a toban/patakban pancsol?
Semmi baja nem lesz az úszástól!
A fürdetés az amikor kutyasamponnal és vízzel alaposan átmosod a szőrt és a bőrt is éri a sampon.
Tehát úszni akár minden nap úszhat a kutya, semmi baja nem lesz tőle, fürdetni vagyis samponnal fürdetni minél kevesebbszer.
Német Juhászom van. Rendszeresen viszem úszni, hetente többször is. De Fürdetni csak nyár elején egyszer és a nyár végén egyszer szoktam kutyasamponnal.
Én havonta fürdetem a kutyámat, mivel nagyon hosszú a szőre, és a házban lakik. A lábát, hasát szoktam minimális mennyiségű bőrbarát, allergénmentes samponnal megmosni, a hátát, fejét simán vízzel mosom át.
Nem árt a kutyának, ha vízbe megy. A legtöbb samponnal az a baj, hogy kiszárítják a kutya bőrét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!