Milyen gyümölcsöket szeret a kutyád?
Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 10:11
2/17 anonim válasza:
szölö, kokusz, alma, görögdinnye - de evett mar epret, mandarint, banant, paradicsomot is... :)
3/17 anonim válasza:
Az enyém anno az almát, cseresznyét szerette. :)
5/17 anonim válasza:
Jó helyzetben vagyok, mert minden megesz a staffim.
Az alma, körte, dinnye a favorit, de szereti a padlizsánt, répát, vörös hagymát.
S.O.S. **** Mandarint, narancsot, Savas gyümölcsöket ne adjatok, mer epés lesz, és gyomorsavas *** S.O.S.
6/17 anonim válasza:
mindent kivéve fokhagymát(jó tudom ez nem gyümi)és görög dinnyét
7/17 anonim válasza:
A diót nagyon szereti, de a többi gyümölcsöt nem eszi meg, kiköpi.
8/17 anonim válasza:
Barack, alma, eper, narancs, mangó
9/17 anonim válasza:
Amúgy a szőlő mérgező a kutyáknak. Szerintem egy szelet narancstól nem lesz annyira savas, max ha 3 egészet megeszik.
10/17 anonim válasza:
Mindent, amit talál a kertben. Most a cseresznyefáról lelegelték az alsó ágakat.:D Amúgy mi baja lehet a szőlőtől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!