Nem tudunk mit kezdeni a kutyával, mindig szökik már láncra kellett tenni (? )
kan kutya, de nem apárzás miatt megy el
naponta van vele foglalkozva is
de amint bemegyünk a kutya lelép
már az 5. nem hazudok 5. kerités lett felhuzva mert mindegyiken átmegy, egy kész szabaduló művész
betonfalra emg nincs pénzünk
annyian szóltak, hogy muszáj volt láncra tenni:(
de az emg veszélyes mert ugy is emgpróbál szökni láncostol és csak beaakd mindenhova
mit lehetne tenni??
A kerítés felső felének befelé kéne dőlnie. Hegesztéssel megoldható.
A láthatatlan kerítés tényleg nem jó? Ismerősöd mennyiért vette? Állítólag a 20ezer Ft-osak gagyik.
Ha lépcsőnek használja a kerítésrácsot, simává kéne tenni az oldalát. Pl. OSB lappal. De nagy kerítésnél ez drága:(
Ha meg helyből átrepüli, nem ér semmit.
ha semmi sem jön be akkor csinálj neki kenelt, még minig jobb mint amikor láncon van
itt egy kép: [link]
csinálhatsz szebet, nagyobbat ahogy jólesik, vagy csak rácsokból a tetjén is a kutyaház köré akkor kétlem hogy kifog majd szökni
02:23-nak igiza van !
Az Én kanom is ivartalanítva lett előszőr is !!!
Aztán pedig belefél lett hajtva a kennel teteje , persze nem kicsi a kennel és sokat vagyok itthon így szinte mindig szabadon van , csak éjelre van bezárva és ha el kell mennem.
10m X 8m Kennelje van !
07: 39
úgy vélem az átlag kutyákhoz képest nagyon is jül van tartva
de nyilván mi is dolgozunk, tanulunk van olyan nap tehát mikor kevesebb idő jut rá, ezért szerintem még nem vagyog rossz gazdi
ha kinyitom a kapot ő sem megy el, és nagyon engedelmes kutya, de a tehénszarnak nem tud ellenállni
mind1 nézegetek kerítéseket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!