Az Acana közép- vagy felső kategóriás táp?
Szerintem is az egyik legjobb (nem igaz, szerintem a legeslegjobb:), épp ma rendeltem a kutyusomnak Acana Light-ot, meg a Lamb and Apple tápot.
Imádja, és a szőre is gyönyörű tőle. Csak ajánlani tudom, nekünk a Royal nagyon nem vált be.
Gondolom aki azzal eteti a kutyáját, és megveszi a nagyon nem olcsó tápot az nem fog rosszat mondani róla.
És a kutyák különbsége is meghatározza a tapasztalatokat.
Nekem pl. nem jött be egy darabig eröltettük, mert jóval olcsóbb mint az eukanuba és jókat is hallottam róla, de az én szubjektív véleményem szerint nem volt jó neki.
Olyan volt mintha energiát vesztett volna, és minden etetés kínszenvedés volt.3 kutyánál ugyanez.
Szerintem nem egy kategória a Royallal, vagy a Eukanuba -val, én inkább a Flatazor mellé párosítanám.
Igaz szerintem ebben az árrésben már a szubjektivitás dönt, és nem a valós minőség.
Ha csak fehérjét akarsz etetni a kutyádal adj neki szinhúst.
Annyira nem lesz jó neki.
Amugy meg szerintem is hit kérdés ebben a szegmensben.a minőség majdnem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!