Pro Plan, felső kategóriás vagy középkategóriás táp?
Figyelt kérdés
Már teljesen összezavarodtam! Eddig olyanokat olvastam, hogy nagyon jó táp, felsőkategóriás. Mostanába meg, hogy csak középkategóriás. Akkor most mi az igazság? A leendő kutyusomnak szeretnék ilyet adni, de most nem tudom már, hogy mi van... Esetleg Orijen-ről valami vélemény?! Mert nekem az is szimpatikus. Vagy melyik a jobb?2010. jún. 25. 15:47
1/4 anonim válasza:
A pro plan és az orijen összetétele teljesen más, ezt neked kell eldönteni, hogy melyik irány a szimpatikusabb. Az orijen nekem is szimpatikus volt, de a kutyáim tenyésztője lebeszélt róla, ő a pro plant ajánlotta, ő is azzal eteti a kutyáit, szóval mi maradtunk a pro plan-nál... amúgy szerintem nem nagyon lehet különbséget tenni így a tápok között, hogy mi felső és mi középkategóriás, én legalábbis még sehol nem olvastam olyan konkrét táblázatot, ami kimondaná, hogy egyik táp ez, másik az. Szóval a lényeg, hogy kinek a tapasztalataira hallgatsz, és melyik kutya tetszik.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Mindkettő prémium minőségű táp.
Azt add neki, amelyiket szívesebben fogyasztja.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én a Pro Plan Sensitive táppal etetem a West Highland White terrieremet.A kutyámnak szép a szőre,nincsen semmi baja és ami számomra a legfontosabb,hogy egészséges.
Én is egyetértek azzal,hogy ilyen fajta tápok között elég nehéz megmondani,hogy közép/felsőkategóriás.
Nyugodtan tudom neked ajánlani.
4/4 anonim válasza:
A ProPlan prémium kategóriás. Az Orijen is csak attól a barátnőm kutyája nagyon büdöseket kakilt. :s
Áttért a Royalra és eltünt a szag. :)
Szerintem inkább ProPlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!