Tudtok cuki, rövid, angol Border Collie neveket kanoknak?
Figyelt kérdés
Nézelődtem már az interneten de kívánscsi lennék itt milyen neveket kapok .2018. júl. 20. 15:05
4/10 anonim válasza:
Cuki nevet kannak? Hmm... Smarty, Sammy, Joey, Bobby, Lucky, Teddy, Jerry, Franky, Sully, Sonny, Mickey, Ricky, Sparky, Corby
5/10 anonim válasza:
Corey, Toddi, Toby, Winnie, Doni, Jacky, Skippy, Bono, Bingó, Bobby, Kenny, Lenny, Money, Honey, Harry, Stewie, Eddie, Jerry, Larry, Roger, Jimmy...vagy Ringo -Ringo Starr után :)
A lista végtelen . . .
7/10 anonim válasza:
Tádé, Snoopy, Kobak - Ők az én kutyáim, 3 beagle, az első kettő fiú, Kobak pedig lány.
8/10 anonim válasza:
Az én BC-at Kókusznak hívják.
Gondolkoztam én is az Oreo-n, vagy esetleg még Clyde, Rusty, Prince.
Hirtelen ezek ugrottak be.
Szerintem a legjobb, amit tehetsz, ha a kutyusod személyiségéhez, temperamentumához leginkább passzoló nevet adsz neki, hiába Border Collie, ők sem tökéletesen egyformák.
Remélem tudtam segíteni egy kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!