Mi a neve a steroidnak amit kutyának adnak? Pár napja stroke-ot kapott a kutyám és azt mondták steroid kell neki.
Figyelt kérdés
2018. júl. 20. 08:47
1/8 anonim válasza:
Állatorvos felírja, ha valóban az kell. Sokféle szteroid tartalmú gyógyszer van, mind receptköteles. Az adagolás sem mindegy, ezek nagyon veszélyes gyógyszerek.
Tehát az orvossal kell ezt megbeszélned.
3/8 anonim válasza:
Mi állatorvosok vagyunk szerinted?
4/8 anonim válasza:
Vidd már innen a kamudat. Az állatorvos ellátta és receptet írt. Egyáltalán nem valós helyzet. Kicsit megerőltethetted volna magad, hogy valami értelmes kamut fossál ki. De alulteljesítettél
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm közbe vettem B1 vitamint és beszéltem gyógyszerésszel is azt mondta lehet csak alvadás gátlót ír fel neki az orvos
2018. júl. 20. 10:39
6/8 anonim válasza:
De miért nem mutattad még meg orvosnak? Ennyire lusta vagy? Vagy ennyire nem érdekel a kutyád?
7/8 anonim válasza:
Felelős kutyatartás, én így szeretlek! :\
8/8 anonim válasza:
B1 vitamin.. ha gratulálok, az kell neki, nem normális ellátás :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!