Mi a különbség az amsztaff és a pitbull között?
Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 19:18
1/11 anonim 

válasza:

igazából nem sok.
talán az alkat
2/11 anonim 

válasza:

A pitbull nehezebb egy jó 10-15 kilóval, és jóval nagyobb is. De az erejük egyforma :D Nekem amstaffom van. :)
3/11 anonim 

válasza:

u.i: a pitbullnak szélesebb a feje is :)
4/11 anonim 

válasza:

+ tudtommal a pitbullokhoz engedély kell, nem is tenyészthetők hivatalosan. egyébként amstaff megbízhatóbb szerintem :)
5/11 anonim 

válasza:

semmi különbség nincs köztük, ez hülyeség, hogy nagyobb, a génjeitől függ a mérete, izomzata, illetve attól, hogyan tartod.
teljesen ugyanaz a két kutya, csak a wesenjük más.
a pitbull vérvonala különbözik, őt harcikutyának tenyésztették, és a pitbull tenyésztők ehhez nagyon ragaszkodnak, bár ma már nem ez a cél, de a vérükben megmaradt.
egy amstaff is lehet brutál izmos, nagyfejű.
6/11 anonim 

válasza:

utolsónak: a pittbullok és az amstaffok vérvonala egy külföldi kutatás szerint bebizonyította hogy egy és ugyanaz. nem lehet megkülönböztetni a génállományt mer kevésben tér el. kinézetben viszont tényleg máshogy néznek ki
7/11 anonim 

válasza:

8/11 anonim 

válasza:

A pitbull is lehet 20-60 kilós meg az amstaff is!Mindegyik lehet nyurga vagy böszme széles!Inkább a feje a lényeg a pitbull stopja nem annyira kifejezett a fangja szélesebb, és keskenyebb a homloka!De megkülönböztetni csak úgy lehet igazán ha egymás mellett állnak, különben lehetetlen!
9/11 anonim válasza:
voltm én kutyaviadalon és elárulom, hogy az ottani pittek nem voltak se hatalmasak sem óriási fejük nem volt, vékonyak és szálkásak voltak,de gyilkosak. véres volt a cipőm mikor hazaértem, első és utolsó volt,rosszul voltam majdnem hánytam, borzasztó volt,volt olyan meccs ahogy 45percig volt bent a két kutya a ringben,és gyomorforgató volt. Mindegy a lényeg, hogy nincs különbség,tartástól, kenneltől, vérvonaltól függ,hogy nagy amsztaffod van vagy kicsi piied.
10/11 anonim 

válasza:

Előző, miért nem tettél feljelentést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!