Toklász a mancsba. Kienk volt már ilyenbe része?
Figyelt kérdés
A kutyámnak 1 hete toklász ment a lábába, azóta 2 naponta kell visszajárnunk a dokihoz hogy kitudja e szedni. Már 15 ezer ft-ot hagytunk ott. Minden alkalommal 5ezret kér. Nálatok ez menniybe került ? És mennyi ideig kellett visszajárnotok? Kérlek minél többen írjatok,mert kezd az az érzésem lenni hogy csak a doki akar lehúzni. Már teljesen kivagyok, a maradék pénzünk oda ment most is , azt sem tudom holnap miből veszek kaját :( De a drága doki megnyugtatott ha elfogy a pénz,akkor hitelez nekem :S segítsetek mit csináljak?2010. jún. 18. 18:31
1/16 anonim válasza:
nem egészen értem. Szerintem, ha egy doki nem tudja egyszerrekiszedni a toklászt (akár fülből is) akkor adja vissza a diplomáját.
2/16 anonim válasza:
De mit mond miért nem tudja kiszedni? Ez elég fura.. tényleg lehúzásnak tűnik. Nincs esetleg egy másik doki akihez elvihetnétek?
3/16 anonim válasza:
Figy, előfordulhat, hogy meg kell picit nyitni a területet, hogy ki tudja szedni, de ezt nem szabadna napokig benne hagyni. Keress másik orvost!!!
4/16 anonim válasza:
Nálam egy olyan fogószerűvel nyúltak be a nyíláson, ami hasonlít a cigarettatöltőre. Volt vagy 40 cm hosszú.Mivel a toklász feljebb ment, nem piszkálták tovább. Seb begyógyult, kutya vidáman élt még 13 évig.
5/16 anonim válasza:
Nálunk múlt évben volt ugyan ez. Doki elaltatta a kutyát, felnyitotta a sebet, kiszedte a toklászt, aztán 1 hétig minden nap mentünk hozzá, hogy fecskendővel és betadinennal kitisztítsa a sebet (belenyomta a betadinet a felnyitott sebbe, és kinyomta gennyestől), meg kapott gyulladás csökkentő antibiotikumot. Ezért én 5000Ft-ot fizettem, de ez a doki nagyon érti a dolgát, és nagyon rendes. Ez a doki csak lehúzás, én is azt tanácsolom, keress mást, ILYEN NINCS!
6/16 anonim válasza:
Tavaly ment az egyik hosszú szőrű kutyus lábába látszólag 2 toklás amit egy ismerős gyorsan kihúzott de a kutya csak nyalogatta a lábát továbbra is. Következő hétfőn írány a doki- az nullásgéppel kopaszra borotválta könyékik a lábát akkor derült ki, hogy úgyan valóban csak két seb vot rajta de az egyikben volt még egy toklász! (csak a másik oldalról lehetett kiszedni) Nézzétek meg hátha nálatok is ez történt!
7/16 A kérdező kommentje:
De nektek az egészségügyi kiskönyvbe írtak valamit? a doki adott számlát ? mert nálam egyik sem. Most azon gondolkozom ,hogy körbecsalom ,hogy utolóag írja bele hogy mikor voltunk ott ,mit csinált és mennyiért.Mivel a gépben benne van. És ha ezt megteszi akkor megmondom neki ,hogyha nem adja vissza a pénzt akkor be fogom perelni. Szerintetek hülyeség?
2010. jún. 18. 19:52
8/16 anonim válasza:
Nekünk is volt ilyen. Először 3400-at kért és számlát adott (+ antibiotikum szurit, + megpróbálta csipesszel kiszedni, de nem találta). Másodjára a kollégája volt ott, azt mondta, hogy nem kell fizetni, mert már egyszer fizettünk ezért. Akkor megjelent az előzőleg nem talált toklász pár centivel arrébb, de még nem lehetett kiszedni. A Doki ellátott instrukciókkal, hogy mit kell csinálni, valószínűleg utat fog törni magának a toklász, de ha gondoljuk, pár nap múlva menjünk vissza + adott antibiotikumot és gyulladáscsökkentőt. Nem volt rá szükség, hogy újból visszamenjünk. Az első látogatáshoz képest 2 hétre úgy alakult, ahogy a doki előre megjósolta, a dudor beérett és a toklászt egy kevés gennyel együtt itthon kinyomtuk. A sebet fertőtlenítettük és telefonáltunk a dokinak, hogy kész, kijött. (Nagyváros egyik legdrágább rendelője.)
9/16 anonim válasza:
A toklászkiszedést nem szokták a könyvbe beírni, de még soha nem volt, hogy a doki ne adott volna számlát.
A komputerbe beírja a kutyához, hogy mit csinált vele és automatikusan nyomtatja a számlát.
10/16 anonim válasza:
Az állatorvosok nagyon szeretnek húzogatni,meg rádsózni olyan dolgokat,amire nincs szükséged.Egy ilyen kezelésnél egyszer kell fizetni az elején.A kontrollért nem szoktak pénzt kérni.
De itt a 2010-es árlista
Ha minden alkalommal van kezelés is van,akkor reális az ár,mert onnantól kezve,hogy beléptél a rendelőbe 3300ft az alapdíj+a kezelés.A computerbe köteles felírni mindent a kezelés érdekében is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!