Mindent összeszedtem, vagy van még valami?
A kutyusomat 12 hetesen, tenyésztőtől hozom el, benti kutyus lesz.
Egyszeri költségek:
-fekhely
-tálak
-játékok
-nyakörv
-hám
-póráz
-+ ivartalanítás
A többszöri költségekkel tisztában vagyok (prémium minőségű táp, oltások, féreghajtások, betegség esetére félretett pénz)
Kihagytam esetleg valamit?
Egy idő után mindegyik elhasználódik, vagy kinövi.
A nyakörv és a hám a kutya növekedésétől függően egy idő után már nem lesz jó rá. A játékokat elnyűvi, széjjel rágja, stb... De ezt persze nem úgy kell elképzelni, hogy olyan sűrűn kell majd váltogatni.
Én még hozzátenném a listádhoz a fürdetéshez szükséges holmikat, mint a törölköző, sampon. Fésű a szőrétől függően. Illetve később a bolhairtó cseppek.
1. vagyok.Ha nem is teszi tönkre a dolgokat, idővel elhasználódik mindenképp, persze, nem havonta, de azért nem is elég 1x meg venni.
fekhely:Az én kutyámé fél évig nem volt meg, mert ő maga tönkre tette.
tálak:anyagtól függ, lehet elég sokáig jó lesz, pl fémet érdemes venni, az talán nem törik el.
játékok: Ez attól függ, hogy a kutya, hogy fog viselkedni.Az enyém egy hónapon belül szét szed kb minden játékát.
nyakörv&hám:Kinövi először, utána pedig kopás és szakadás miatt kell időnként új.
póráz:Szintén szakadnak sajna idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!