Be fog valamikor menni a házába?
Figyelt kérdés
Egy hete van nálunk a kiskutyánk, tök jó házikója van, mégsem akar bemenni. Pedig jó nagy, és még az alomból elhozott törölközőt is. Az kirángatja, és a házától kb. 2-3 méterre leteszi, és úgy fekszik rá. Eddig egyszer volt bent kb. 1 órát, de ahogy látom éjszaka sem abban alszik. Csak ebben az esős időben jó lenne, ha bent lenne. A törölközőit viszont mindig egy adott helyre húzza. Tegyem át oda a házát? Hogyan szoktassam hozzá? Vagy egy idő után bemegy magától?2010. jún. 18. 18:17
1/7 A kérdező kommentje:
javítás: az alomból elhozott törölközőt is beraktam neki!
2010. jún. 18. 18:19
2/7 anonim 

válasza:

mi kutyánk is gyűlölte... csak télen használja, amikor nagyon-nagyon hideg van... nézd, ez abszolút kutyafüggő:P
esőben meg az a gyanúm, h az utánfutó alatt szokott lenni, bár párszor elkaptam a kutyaházban is...
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Csak az a gáz, hogy még új a házunk, és sajnos a terasz sincs még befedve. Igaz a tető eléggé ki van engedve, de a nagy eső oda is bever, ergo nem sok hely van, ahol nem ázik el. Illetve a bejárati ajtó előtt van egy kb. 1 nm-es hely, ami most még simán elég neki, de ha nagyobb lesz kicsi lesz neki. A teraszt meg még nem most fogjuk sajnos befedni.
2010. jún. 18. 18:27
4/7 anonim 

válasza:

kiskutya még, benő a feje lágya...ne aggódj.
5/7 anonim 

válasza:

A mi kutyánk azért nem bent be a házba, mert már az előtte lévő kutyánké volt. Most az előszobában alszik.
6/7 anonim 

válasza:

az én votl németjuhászom sose volt a házában, még télen is a hóba feküdt. nem értem mi baja volt vele. 1-2 alkalommal esőzéskor bennt volt. A mostani kutyám se használja. a rongyait mindig az ajtóba hozza (mint a német juhász). szerintem azért mert közelebb akar hozzánk lenni :D nekünk csak akkor megy be a házba ha zuhog odakinnt és a macska is bennt van ott. Ha nincs akkor beviszi xD
7/7 anonim 

válasza:

Ha mindig egy helyre húzza a rongyokat, rakd oda át a házat.
Volt másik kutyáé az ól? Lehet, a szaga zavarja.
A kutyák sok mindent megéreznek, amit mi nem. Lehet egy kicsi vízér a háza alatt, mélyen a földben, azt a kutyák nem szeretik.
Vagy nem lát be mindent.
Vagy csak szimplán nem ismeri még, nem nyújt neki biztonságot, vagy nem fázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!