Miért bunkók az állatmenhelyeken dolgozó emberek?
Barátommal már több hónapos gondolkodás után arra jutottunk, hogy szeretnénk kutyát örökbefogadni. Nagyjából 3 hónapja próbálkozunk. Kb. 10 menhellyel vettük fel a kapcsolatot több kutya után is érdeklődve. Volt, ahol annyira belemásztak a magánszféránkba, hogy azt mondtuk ezt nem. Viszont egy valami közös volt bennük. Hihetetlenül bunkók és lekezelőek voltak. Egyik menhelyen még a címet sem adták meg. Majd felhívtam a Kapcsolattartó hölgyet, nagyon kedvesen beszéltem vele, hogy egyeztessünk időpontot, erre rámförmedt, hogy "Mondom akkor adok címet amikor jönnek. Nincs egyeztetés. Aznap telefonáljon" ráadásul úgy veszik fel a telefont, hogy kb. azt gondolja az ember "na mi a bánatot akartok már megint"
Mi ennek az oka? Én nem látok bele a menhelyi életbe, biztosan kemény munka és sok ember van, aki mégsem kéri a kutyát vagy visszaviszi. Tök megértem. De attól még miért kell így beszélni az emberrel!? Mi jót szeretnénk tenni és értelmes felnőtt emberek vagyunk....
Azért hadd védjem meg azokat a menhelyeket, ahol viszont kedvesek. Mi se essünk már ugyanabba a hibába, hogy általánosítunk és nem egyénileg bíráljuk el őket!
Csömöri Állatvédők kedvesek, jól szervezett a séta.
Herosz Bp. és Székesfehérvár szintén.
Noé kedvesek, segítőkészek.
Gyömrői Árvácskák szintén.
Spánielmentők jó fejek.
Foximentők szintén.
Pilis-Budai Kutyamentők emailben és személyesen is gondosak, kedvesek.
Észak-Balatoni Ebmentők szintén.
Bleki Alapítvány nagyon kedves.
A kérdésben kiírt misztikus hely, ahol nem adják meg a címet, nekem is ismerős, sajnos ez a Lelenc volt! Nagyon mérges voltam én is és teljesen megértem a felháborodást. Ahogy az is nagyon durva, hogy látok egy tibeti masztiffot a fb-on, akit csak házba bejárós kutyának adnak.
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__allatvedelem__108952..
Egy kis csemegézésnek, olvassátok el a válaszokat és nem lesztek meglepődve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!