Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért bunkók az állatmenhelyek...

Miért bunkók az állatmenhelyeken dolgozó emberek?

Figyelt kérdés

Barátommal már több hónapos gondolkodás után arra jutottunk, hogy szeretnénk kutyát örökbefogadni. Nagyjából 3 hónapja próbálkozunk. Kb. 10 menhellyel vettük fel a kapcsolatot több kutya után is érdeklődve. Volt, ahol annyira belemásztak a magánszféránkba, hogy azt mondtuk ezt nem. Viszont egy valami közös volt bennük. Hihetetlenül bunkók és lekezelőek voltak. Egyik menhelyen még a címet sem adták meg. Majd felhívtam a Kapcsolattartó hölgyet, nagyon kedvesen beszéltem vele, hogy egyeztessünk időpontot, erre rámförmedt, hogy "Mondom akkor adok címet amikor jönnek. Nincs egyeztetés. Aznap telefonáljon" ráadásul úgy veszik fel a telefont, hogy kb. azt gondolja az ember "na mi a bánatot akartok már megint"

Mi ennek az oka? Én nem látok bele a menhelyi életbe, biztosan kemény munka és sok ember van, aki mégsem kéri a kutyát vagy visszaviszi. Tök megértem. De attól még miért kell így beszélni az emberrel!? Mi jót szeretnénk tenni és értelmes felnőtt emberek vagyunk....

2018. júl. 17. 21:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%
Én is felháborítónak tartom azoknak az embereknek a viselkedését akik ezzel foglalkoznak. Mind1 h menhely, alapítvány, önkéntes államentők, egyre megy. Azt hiszik magukról h ők az istenek mert ez az életük, a többi ember nyomukba se érhet. A kutyákat, macskákat az emberek fölé emelik minden esetben, borzasztó elferdültek. Anno kikönyörögtem a férjemtől, h menhelyről hozzunk kutyát haza, ő inkább fajtatisztát akart, írtam is a környékünkön levő menhelynek, de amennyire belemásztak a mi magánszfréránkba is.. áhh , nonszensz. Uram bocsásson meg ha én nem akarom h a kutya kinti-benti legyen, kintre szerettük volna. Úgy tudom nem is engedik sehova a kutyát csak ha bent alszik, v ha kénye kedve szerint bejáratos a házba. És csodálkoznak h senki nem fogad örökbe. Szegény kutyákat nagyon sajnálom, ezek miatt az önelégült emberek miatt nem gazdisodnak. Egyébként azóta vettünk 2 pulit 😊 boldog kinti kutyusok. Már elmúltak 1 évesek. Sajnálom nagyon a menhelyi kutyikat, de isten bizony ha lesz még egy kutyink azt is inkább vesszük!
2019. febr. 19. 17:47
 12/13 anonim ***** válasza:
26%

Azért hadd védjem meg azokat a menhelyeket, ahol viszont kedvesek. Mi se essünk már ugyanabba a hibába, hogy általánosítunk és nem egyénileg bíráljuk el őket!

Csömöri Állatvédők kedvesek, jól szervezett a séta.

Herosz Bp. és Székesfehérvár szintén.

Noé kedvesek, segítőkészek.

Gyömrői Árvácskák szintén.

Spánielmentők jó fejek.

Foximentők szintén.

Pilis-Budai Kutyamentők emailben és személyesen is gondosak, kedvesek.

Észak-Balatoni Ebmentők szintén.

Bleki Alapítvány nagyon kedves.

A kérdésben kiírt misztikus hely, ahol nem adják meg a címet, nekem is ismerős, sajnos ez a Lelenc volt! Nagyon mérges voltam én is és teljesen megértem a felháborodást. Ahogy az is nagyon durva, hogy látok egy tibeti masztiffot a fb-on, akit csak házba bejárós kutyának adnak.

2019. febr. 20. 08:19
 13/13 anonim válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__allatvedelem__108952..

Egy kis csemegézésnek, olvassátok el a válaszokat és nem lesztek meglepődve...

2023. jan. 20. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!