Mennyibe kerül most egy törzskönyves boxer kölyök kutya?
Figyelt kérdés
Nem a legnevesebb kennelekre gondolok.
Lehet még 60-ezer körül kölyköt venni? (Csak papírokkal. )
2018. júl. 17. 07:40
21/24 anonim válasza:
Valódi, felelős tenyésztő nem ad kutyát "csak papírokkal". Ha mégis találsz ilyet aki ad, az egy szaporító lesz akkor.
60-ért sem kapsz fajtatiszta kutyát, ezt fogadd el. Ha tényleg "minőségi" és ismert származású kutyát szeretnél, akkor igenis invesztálnod kell bele.
22/24 anonim válasza:
Nekem is NJ-m van, őt is 150 körüliért vettem, de ennél drágábban alig találni, mivel ez egy népszerű munkakutya, és egyben Mo. leggyakoribb fajtája (a világ 2.).
23/24 A kérdező kommentje:
Ausztriából lesz a kutyus, kint élő barátaink intézik....
2018. júl. 21. 01:41
24/24 anonim válasza:
Melyik kennel ad ki ennyiért kutyát? Biztos, hogy tenyésztő? (Nem tudom, minek kérdezem, mikor 1000%, hogy nem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!