Mennyibe kerül most egy törzskönyves boxer kölyök kutya?
Nem a legnevesebb kennelekre gondolok.
Lehet még 60-ezer körül kölyköt venni? (Csak papírokkal. )
#8 Neked szerintem nincs is kutyád, boxered pláne...
Talán álatod sem volt soha...
Nem 60-akarom venni -annyi volt húsz éve 80-tíz éve.
Oké most 100-körül van.
De nem fogok 150 -230-at adni érte.
-mert a 230-ezres is lehet idősen rákos.
Nem vagy hozzáértő mert személytelen vagy..... stb
Uram isten... mutassatok nekem 16-éves boxert.... -utána sem néztek mennyit él ez a fajta.
Ezek a gyikes hozzáértők....
Nem akarod 60ért venni, de a kérdésed az volt, hogy lehet-e 60ért venni.
Szimplán ismerd be, hogy nem volt igazad, így egyszerűbb, minthogy belekeveredj a magyarázkodásba.
Kérdesedre a válasz, nem lehet kölyköt 60ért venni. Pont.
Köszönöm annak aki normálisan írt.
Az árat megtudtam.
Utolsó bármit kiirhatsz itt... a nagy tenyészetek kutyái között is van rákos epilepsziás stb beteg kutya...
Normális helyről vettem legálisan papírokkal eddig is!
Ha Kárpátiéknál pl 230-ért veszel kutyát a szerződés nem garantálja, hogy a kutya 14-évet él és nem lesz rákos! -mert akkor ennél magasabb árat is kifizetne bárki.
De nem.
Ti csak azt erőltetitek én mit "gondolhattam".
Nem nem azt gondoltam.
Mi németjuhászunk 150 e Ft volt. Ennél okosabb, jobb, szebb kutyánk nem volt. Sajnos a fajtájára jellemző csípő diszplázia nála is van, de nem vészes. Gyógyszerrel jól
Kezelhető még. Volt előtte "szaporítótól" vett kutyánk, aki 6 évet élt és sokszor betegeskedett, szíve vitte őt el sajnos. A mostani kutyánk most 11 éves és életvidám, jó állapotban van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!