Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért gyártanak legalja...

Miért gyártanak legalja kutyatápot?

Figyelt kérdés

Tényleg miért? Miért nevezik ételnek azt a tápot, amiben 4% hús van?

Miért nem lehet csak közép-és prémium tápot árulni?

Középkategóriát azoknak, akik nem tehetik meg, hogy kiváló minőséggel etessenek.

Engem az háborít fel, hogy még tolják is rádióban és a tvben, hogy csak ennyibe kerül. Mikor sorba állok a fressnapfben látom előttem is milyen iszonyat rossz tápot vesznek. Vagy, akik a tescosat veszik. Legszívesebben betiltanám.

Hiába jó pénz a gyártónak, de én nem tudnék úgy aludni, hogy tudom, hogy majdhogynem mérgezem a kutyákat. Ők örülnek, mert pénz, es veszik az emberek.

Nekem nem érné meg, hogy van egy szép nagy házam, de közben millió kutya a szenny tápomat eszi.

Titeket is zavar?

Sajnos tenni nem tudok ellene, csak annyit, hogy nem veszem a tápjukat.

2018. júl. 16. 22:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Engem is nagyon zavar. De főleg az, hogy van ez a nagyon is tág réteg, amelyik olyan buta és felelőtlen, hogy ezeket a tápokat veszik. De sajnos amíg van rá kereslet, nem fognak megszűnni.
2018. júl. 16. 22:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert van rá kereslet.
2018. júl. 16. 22:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Amiért legalja 'embertápot' is gyártanak. Az emberek többsége a szuperolcsó, gyors, félkész vagy kész ételeket szereti venni és enni.

Saját maguk sem esznek túl sok minőségi ételt, a kutyára még kevésbé gondolnak.

A gyártó pedig azért gyártja, mert van rá igény.

2018. júl. 16. 22:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ott gyártanak, forgalmaznak ilyen vackokat ahol megfelelő kereslet van rá. Ezt hajlandó megvenni egy elég széles réteg, tehát gyártják. Ha csak prémium és superprémium tápot gyártanának és árulnának azt ezek az emberek egyszerűen nem vennék meg.
2018. júl. 16. 23:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Kereslet. A legtöbb embernek azért van fogalma arról, hogy mi az egészséges táplálkozás, baromi sok zöldséget és gyümölcsöt kellene enni, jó minőségű szénhidrátokat, megfelelő mennyiségű vitaminokat, ásványi anyagokat bevinni, napi X liter vizet meginni, stb. Erre mit látsz? Anyuka reggel nutellás kenyeret ad a gyereknek, délben halrudit sültkrumplival, délután meg kólázik meg gumicukrozik. A legtöbb ember a saját gyerekére se figyel ilyen szinten, nemhogy a kutyájukra. Sokan nem fogják fel, hogy a rossz minőségű táplálékkal hosszú távon mennyit árthatnak. Nyilván amint nem lesz ezekre kereslet, akkor nem lesz ekkora kínálat. Annyit tudsz tenni, hogy mindig kedvesen, intelligensen elmondod a delikvensnek, hogy mi a probléma ezekkel a tápokkal. Mást nem tudsz.
2018. júl. 17. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!