Milyen kutyatápot ajánlotok, ami nem túl drága, viszont nem is a szemét kategória?
ZooPluson tényleg jó árak vannak, ha van időd a rendelésre várni rendszeresen, mert ők csak házhoz szállítanak sajna.
Fresnapfban a Premiere márka az, ami szerintem még vállalható ár-érték arányban. Esetleg a Multifitre nézz még rá, azt hiszem, az valamivel olcsóbb.
Viszont ha ez a maximum árkategória, akkor ezeknél jobb minőségűre nem nagyon fogsz tudni váltani sajnos. A kettőből inkább a Chappi, abban talán több a fehérje.
De amúgy azt nem értem, hogy miért pont chappi meg darling, mikor ugyanaz a sz@r van bennük, mint a tescos tápban, csak 2x annyiba kerül, szval ennyi erővel vehetnél azt is.
Amúgy én azt ajánlom vegyél csirke farhátat (200ft/kg) vagy hasonló olcsóbb húst, nyesedéket barfood-on is tudsz venni, ahhoz meg főzöl rizst meg egy répát, almát belereszelsz olcsóbbra kijön, mint a sz@r táp és a kutya is jobban jár.
Hirtelen összehasonlítottam a Josera Economy és a Darling árát napokra leosztva. A Josera egy kicsivel olcsóbbra jött ki :O kap a kutya házi kosztot, de mellé legtöbbször adok neki egy kevés tápot is, mert imádja. Gondolom az ízfokozók miatt...
A Josera Economy már jobb minőségű, mint a Darling, Chappi és társai?
www.petissimo.hu/kutyaknak/szarazeledelek/brit/brit-premium-medium-breed-adult.html
Kb ez a két lehetőséged van. Ezeknél olcsóbb már jó táp nemnagyon van. A josera economyt felejtsd el, gabonatáp, annyival jobb a darlingnál és hasonlóknál, hogy szinezék, ízfokozó, cukor nincsen benne. A josera rendes tápjai már jók de kicsit már drágábbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!