Markosz1098 kérdése:
A kutyámnak bevan dagadva a pérája és valószinűleg tüzel? Többi lent
Figyelt kérdés
Tüzel a kutyám a pérája bevan dagadva de vért nem látok és kan kutyákra ugyanúgy agresziv mint eddig ha lehetne megölné. Nem értem miért... Kiméljenek azok akik azt irjak ide h ivartalanitás meg stb mert nem ezt kérdeztem .??2018. júl. 15. 19:39
2/5 anonim válasza:
Mi a kérdés ha már nem az ivartalanítást kérdezted? Nem értem a kérdést, mert konkrétan nincs is, de várj segítek. Valószínűleg tüzel? Igen. Ivartalanítani kéne? Igen. Kan kutyák közelébe kéne engedni? Nem.
Remélem nem azért mászkáltatod kan kutyákhoz hogy fedeztesd, ha még azt se tudod megállapítani hogy tüzel-e vagy sem.
3/5 anonim válasza:
Tudod-e, mikor kezdődött a tüzelése? Ha nincs vér és nagyon duzzadt a péra, akkor vagy időben van, vagy már megy kifelé a tüzelésből. Nagyon sok kutyából hiányzik a szaporodási ösztön ma már. Egyszerűen nem engedik magukhoz pl a kant , még akkor sem, ha éppen fogamzó képes időben van.
4/5 anonim válasza:
itt kérdezni kb annyi, mint sivatagban feltenni-mit építhetnék homokból
5/5 Nandolo válasza:
A kutyád valószínűleg a tüzelés első szakaszában van amikor még nem fogadja el a kant és még nincs is vérzés. Vagy csak nagyon kicsi alig észrevehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!