Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Boxer elso kutyanak?

Boxer elso kutyanak?

Figyelt kérdés
Mi a velemenyetek errol ? Nehez vele banni ? Elsosorban olyanok valaszat varom, akik tartanak, vagy tartottak boxert. 26/L
2010. jún. 18. 12:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
a bexereket betiltották úgy tudom!
2010. jún. 18. 12:37
 2/16 anonim válasza:
10%
biztos, hogy a kutyának szüksége van alsóneműre? :O
2010. jún. 18. 12:43
 3/16 anonim válasza:
94%
jó választás!nekünk volt 2 amikor még gyerek voltam.könnyen tanul,értelmes és imádja a gyerekeket.nagyon játékos,tehát a mozgás igénye is nagy.
2010. jún. 18. 12:44
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Imádja a gyerekeket... megrágcsálni.
2010. jún. 18. 12:48
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne keltsétek már rossz hírét szegénynek! Egyáltalán nem ingerlékeny, külseje egészen mást tükröz, mint amilyen valójában! Olvass utána egy kicsit! Én eddig 2 könyvet olvastam ki róla, mindenhol írják, hogy a gyerekekkel különösen barátságos! Sőt Winkler Robit idézem:

"Mord arckifejezése ellenére nem agresszív, sértődékeny természete is azért alakulhatott ki, mert generációk során át rengeteg csalódás érte: ő barátkozott volna, de az áldozat sikítozva menekült. Tényleg félelmetes feje van, a farkát nem tudja csóválni, mert rövidre vágták; ha bárki felé megindul kész a katasztrófahelyzet. A bokszer támadási szándékáról szerencsére könnyű meggyőződni: bárhogy viselkedik nem támad, ennyi. Nyugodtan rábízhatjuk a gyereket, kutyákat is csak akkor bánt, ha inzultálják."

2010. jún. 18. 13:03
 6/16 anonim ***** válasza:
89%

Nekem is boxer lett az első kutyám. Kicsit nehéz eset, mert nagyon szeleburdi, de hát még kölyök...

Én ajánlom nyugodtan, nem fogod megbánni! :)

2010. jún. 18. 13:23
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

A boxer olyan, mint a vizsla. Örök bohóc, nagyon játékos, kedves, barátságos mindenkivel. A ráncos pofa megtévesztő, a legnagyobb bűn, amit tud tenni, hogy jó alaposan összenyálaz. A gyerekeket, a társaságot imádja.

Alapvetően szereti a vizet, jó az apport készsége, jól motiválható, jól tanítható (alap engedelmesség).

Persze következetes nevelésre neki is szüksége van, ahogy az összes többi kutyának.

2010. jún. 18. 15:27
 8/16 Akiteki ***** válasza:
93%

Szerintem remek választás.

7 évesen boxerek közé jártam kutyázni.

Gyerekszeretők, tanulékonyak, kedvesek. Ideális első kutya.

2010. jún. 20. 12:21
 9/16 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ideális kezdő kutyásoknak, mert nagyon barátságosak, ritkán agresszívek!
2010. jún. 21. 19:41
 10/16 anonim ***** válasza:
93%

Mig meg nem ismertem őket én is azt hittem, hogy a boxer aggresszív. Egyáltalán nem. Nem is értem miért alakult ez így ki A boxerek rendkivül barátságosak, aranyosak, örök bohócok. Rengeteget ismerek a fajtamentők által.

Mozgékony kutyák. Szóval kell velük játszani, foglalkozni, igénylik a szeretetet. Ha simogatod őket tolják a feneküket és riszálják, hogy még...még

2010. jún. 21. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!