Méhgyulladás kutyáknál meddig vérzik?
Figyelt kérdés
Foxi kutyánknál méhgyulladást állapítottak meg.Több napja vérzik van hogy elég erősen.Kétszer is visszavittem az állatorvoshoz kapott injekciókat gyógyszert állapota jó eszik nem levert .Az állatorvos szerint nagyon jó ha kifolyik...na de eddig??Ha esetleg valakinél volt ilyen meddig normális a vérzés?2018. júl. 11. 10:14
1/6 anonim válasza:
Javítsatok ki, ha tévedek, de sajnos saját tapasztalat alapján kérdezem(igaz nem kutya volt, hanem nyuszi). Nem szokták ilyenkor azonnal megműteni, és eltávolítani a méhet?
2/6 A kérdező kommentje:
Igen én is úgy hallottam de azt mondta megpróbálja lenyugtatni gyógyszerrel de a végleges megoldás a műtét.
2018. júl. 11. 10:29
3/6 anonim válasza:
Visszajön :(
Nálunk is próbálkoztunk szurival és gyógyszerrel.... 2x jött vissza
4/6 anonim válasza:
#1: Csak akkor szokták, ha gennyes, olyankor 1 napon belül elhullana az állat, ha nem műtik meg. A kérdező helyében egyébként én nem várnék vele, mert legközelebb lehet, hogy nem ússza meg ennyivel... Ha nem idős kutya és a vérképe is jó, akkor én kivetetném a méhét.
5/6 A kérdező kommentje:
Ma délután elvittem egy másik állatorvoshoz,kapott valami cseppet a gyógyszer mellé majd közölte az orvos ha nem múlik a vérzés meg kell műteni.Kisvárosban lakunk senki nem vállal ilyen műtétet szolnokot javasolták ahonnan egy órás telefonálgatás után mindenhonnan elutasìtottak mondván nincs időpontjuk.Egyedül Cegléd ahol készségesen fogadtak péntekre...kész katasztrófa..
2018. júl. 11. 19:50
6/6 anonim válasza:
Nem érdemes ivartalanitani. Mivel kockázatos inkább meg kell várni, hogy meggyógyuljon és az egészséges mehet eltávolítani.
Ne aggódj nekünk is volt. Nagyon jó dokink van. 2 szuri, 2 fajta gyógyszer egy hétig. Majd napokig folyt a váladék. Egy hét múlva megszűnt voltunk uh-n és jól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!