Nálatok akinek 1nél több kutya van, hogy zajlik az etetés?
Nekem 2 kutyám van.
Az egyik folyoso egyik oldalan eszik a masik pedig a masik oldalon.
Leultetem őket és parancsszora esznek.
De most elkezdtem kb egy honapja azt csinalni hogy a masik tálja érdekesebb. A fiatalabb kutya csak lefekszik a kajája mellé nem eszik. Államdoan ra kell szolnim hogy egyen. 9hós.
De ha az idosebb kutya otthagyja a taljat egybol szalad oda megnézni, hogy mit hagyott. Már rendesen szenvedes az etetes mert nem akarnak enni.
Nekem egy labradorom és egy ex kóbor keverékem van, egyből betolják az egészet.
Nem tudod őket külön azobában etetni?
A 9 hónaposod nem igazán éhes etetésre. Azért tudja megtenni, hogy kivárja az idősebbtől a lehetőséget.
Ha az idősebb kutya is otthagy ételt, tessék onnantól a felét adni. ha ezerrel törli az üres tálat, lehet kicsit emelni az adagon.
A fiatalnak pedig meg kell tiltani , hogy egyáltalán a közelébe menjen a másik ételnek.
3 éves kan amstaff, 5 hós menhelyes keverék és 10 éves vizsla-doberman keverékem van.
Egy helyen, egy időpontban esznek. Parancsra ülnek, és újabb parancsra nekilátnak. Egymást általában nem zavarják, bár most a kisebbik kutyám kamaszodik és ő gyakran rosszalkodik de alapvetően problémamentes az etetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!